Emirates Airlines: Υπέβαλε σε εξετάσεις αίματος τους επιβάτες & τώρα δείχνει στο βίντεο το μέλλον των πτήσεων με κορωνοϊό

Νέα εποχή στις πτήσεις την μετά κορωνοϊό εποχή... 

Έχει γίνει πλέον κατανοητό από όλους πως η "μετά κορωνοϊό εποχή" θα είναι μία διαφορετική εποχή, όπου όλοι θα ζούμε σε μια νέα κανονικότητα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emirates__airline__fanpage (@emirates__airline__fanpage) on

 

Η αεροπορική εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία σε μια διαφορετική εποχή, κάνοντας εξετάσεις αίματος στους επιβάτες των πτήσεών τους.

 

 

Οι επιβάτες που κατευθύνονται προς χώρες που απαιτείται πιστοποιητικό υγείας, υποβάλλονται σε ένα 10λεπτο τεστ για τον κορωνοϊό.

Μέσω twitter, οι Emirates μας έδειξαν τη διαδικασία που γίνονται τα τεστ πριν οι επιβάτες μπουν στα αεροπλάνα της εταιρείας.

 

 

Σε άλλο βίντεο που ανήρτησε η εταιρεία, βλέπουμε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και προστασίας που λαμβάνει πλέον η εταιρεία στις πτήσεις της.

 

 

«Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων μας είναι η προτεραιότητά μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, επικαιροποιώντας και εντείνοντας τα μέτρα που παίρνουμε» τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

Μάσκες, ειδικά γυαλιά, γάντια για τις αεροσυνοδούς είναι πλέον στην... ημερήσια διάταξη για την Emirates Airlines!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ