Η Βάνα Μπάρμπα πήρε την βίλα του Μιχάλη Ασλάνη αλλά: ήταν κακή επένδυση, το timing, ο κορωνοϊός & η καταστρεμμένη έπαυλη (βίντεο)

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την "κακή επένδυση" όπως την χαρακτήρισε και το γεγονός ότι σκοπεύει να αφήσει την βίλα του αείμνηστου Μιχάλη Ασλάνη, γιατί δεν μπορεί να την συντηρήσει.

Για την "ιστορική" βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του καναλιού Open.

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ουσιαστικά έκανε επινοικίαση στην εν λόγω βίλα, κάτι που τελικά ήταν "κακή επένδυση", είπε και εξήγησε τους λόγους.

«Αυτό είχε γίνει 4- 5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού... Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για εμάς, μια πολύ κακή επένδυση... Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι καταστρεμμένο... Θα το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος, γιατί δεν βγαίνουμε...» είπε η ίδια.

«Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι το αγαπάμε... Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως ήλπιζε ότι θα μπορούσε να νοικιάσει την συγκεκριμένη βίλα, κάτι που πλέον φαντάζει πολύ μακρινό λόγω κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ