3 γενιές μαζί σε 1 αισιόδοξο εξώφυλλο: Goldie Hawn, Kate & η μπέμπα της Rani, κουκλάκι (Φωτό)

Τρεις γενιές γυναικών στο ετήσιο Beautiful Issue

Mε ένα πολύ ιδιαίτερο εξώφυλλο κυκλοφόρησε το ετήσιο Beautiful Issue του αμερικανικού περιοδικού People. Και αυτό γιατί απεικονίζονται τρεις γενιές γυναικών, οι δύο από τις οποίες είναι ήδη χολιγουντιανές σταρ.

 

Ο λόγος για την Kate Hudson, τη μητέρα της, Goldie Hawn και την τότε 16 μηνών κόρη της, Rani Rose. H φωτογράφιση έγινε τον Φεβρουάριο, πριν επιβληθούν τα μέτρα περιορισμού για τον κορωνοϊό.

 

 

 

«Ήμουν τόσο χαρούμενη που ζήτησαν να είναι μια οικογενειακή εικόνα γιατί είναι πλέον περισσότερο από ποτέ, η οικογένεια είναι το παν, έτσι δεν είναι;» η 41χρονη υποψήφια για Όσκαρ δήλωσε στην εκπομπή «The Ellen Show».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our #BeautifulIssue cover stars, Goldie Hawn and Kate Hudson, are two mother-daughter peas in a pod. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις

 

 

«Στο τέλος της ημέρας που τα βάζεις όλα κάτω, κάνουμε ό, τι μπορούμε, μένοντας σπίτι προς όφελος όχι μόνο όλων, αλλά και της υγείας των οικογενειών μας και για την προστασία της ένωσής μας. Νομίζω ότι το μήνυμα μιας ισχυρής ένωσης είναι πραγματικά σημαντικό και όμορφο», είπε.

 

 

 

«Όταν η κόρη σου αποκτά κόρη, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε η Goldie Hawn στο περιοδικό, αναφερόμενη στη μικρή Rani που χαμογελούσε στην αγκαλιά της Kate Hudson. «Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό», τόνισε. «Ενθουσιάστηκα με τη μικρή Rani Rose. Είναι η τρίτη γενιά», πρόσθεσε η Kate Hudson. Τρεις γενιές γυναικείας ομορφιάς, αλληλεγγύης και δύναμης σε ένα εξώφυλλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ