Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται on camera στα Αγγλικά στους Ευρωπαίους ηγέτες με φόντο δύο ταύρους (βίντεο)

Σε άψογα Αγγλικά απευθύνθηκε στους ηγέτες της ΕΕ ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους Ευρωπαΐους ηγέτες, τόνισε την ανάγκη εξέρευσης ευρωπαϊκής λύσης με βάση το ευρωομόλογο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσής, σε άπταιστα αγγλικά και με βελτιωμένη προφορά, μίλησε με φόντο το σπουδαίο έργο του Κωστή Γεωργίου με τους δύο ταύρους.

Λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, o πρώην Πρωθυπουργός πραγματοποίησε παρέμβαση σε διεθνή διαδικτυακή εκδήλωση, σημειώνοντας ότι «η ΕΕ κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με μια υπαρξιακή κρίση». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη χθεσινή του παρέμβαση υπογράμμισε πως είναι κρίσιμο οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης να δώσουν μάχη για να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση στην αντιμετώπιση της πανδημίας, διαφορετικά η ΕΕ θα οδηγηθεί σε διχαμό.

Όπως είπε, κάποιες χώρες επιμένουν σε λάθος συνταγές του παρελθόντος και επικαλούνται επιχειρήματα περιεκτικού κινδύνου στρέφοντας τα βέλη του σε ολλανδικές και γερμανικές πολιτικές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostis Georgiou Artist (@kostisgeorgiou) on

Συμβολικά, ίσως, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μιλήσει έχοντας πίσω του ένα από τα σπουδαία έργα του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Κωστή Γεωργίου... Τυχαίο άραγε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ