H Μαίρη Μακρογαμβράκη ατο eirinika : Η νέα σελήνη ζητάει να αντικαταστήσετε το παλιό με νέο με όποιο κόστος - Λέοντες Σκορπιοί Ταύροι προσοχή

Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου...

Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να είναι πολλά υποσχόμενη , έρχεται όμως να μας ταρακουνήσει και να βάλει εμπόδια σε ότι νέο εγχείρημα είχαμε σκοπό να προβούμε. Τα ζητούμενα της είναι η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια μας.

Το ουράνιο σκηνικό όμως έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια της και να προκαλέσει θλίψη και ακύρωση σε όσους από εμάς μας επηρεάζει αστρολογικά.

Αυτοί που θα τη βιώσουν έντονα είναι οι Ταύροι   που έχουν γεννηθεί    21-26/4ου

Άνθρωποι εξουσίας ή ανώτεροι από εσάς στο τομέα της καριέρας  σας βάζουν φρένο ή απορρίπτουν  τα νέα σχέδια σας .Ότι αφορά νέα ξεκινήματα και προώθηση σχεδίων μπαίνουν στο πάγο. Προσέξτε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω αυτό το χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μη φανείτε αδιάλλακτοι και δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε για να κερδίσετε χρόνο.

Λέοντες  που έχουν γεννηθεί   22-27/7ου

Εδώ τα εμπόδια σας τα βάζουν συνεργάτες αλλά και η σχέση σας .Διακοπή συνεργασιών αλλά και σχέσεων είναι στο πρόγραμμα .Θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι και να απεμπλακείτε από καταστάσεις αλλά για να γίνει αυτό κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω, πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε στενάχωρα.

Οι παντρεμένοι ας δείξουν σύνεση και υπομονή γιατί θα έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα με τον σύντροφό τους.

Σκορπιοί   που έχουν γεννηθεί   24-29/10ου

Αν και είχατε σκοπό να ξεκινήσετε μία συμβίωση ή να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας οι καταστάσεις σας λένε ΣΤΟΠ. Ανατροπή που σίγουρα δε τη περιμένατε .Προσέξτε και τους ηλικιωμένους που έχετε σπίτι και δείξτε τους τη δέουσα προσοχή αυτές τις μέρες.

Υδροχόοι   που έχουν γεννηθεί   22-27/1ου

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε οικογενειακά θέματα που δε τα είχατε υπολογίσει έτσι .Μια ανατροπή στο χώρο του σπιτιού θα σας προκαλέσει θλίψη και κάποιοι άλλοι είχαν προγραμματίσει την ηρωική έξοδό τους από το σπίτι αλλά λόγω των παρατάσεων των μέτρων απογοητεύονται. Προσοχή και για ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.

‘Ολοι οι παραπάνω θέλω να δείξετε προσοχή τι λέτε ,πως το λέτε γιατί προσωπικές αλλά και επαγγελματικές διασπάσεις σας χτυπούν τη πόρτα. Οδηγείτε με προσοχή γιατί υπάρχει επιρρέπεια σε κάθε είδους ατύχημα .

Παρθένοι  που έχουν γεννηθεί  23-28/8ου

 

  • Αιγόκεροι                                       23-28/12ου
  • Καρκίνοι                                         21-26/6ου
  • Ιχθύες                                             20-25/2ου

 

Η νέα σελήνη σας βλέπει θετικά και ζητάει από εσάς να αντικαταστήσετε το παλιό με το νέο με όποιο κόστος . Πάρτε την ευκαιρία γιατί ίσως μέσα από αυτή να διαπιστώσετε πως η ανατροπή τελικά άξιζε το κόπο και ο δρόμος που ανοίγεται είναι αυτός που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα.

Θα νιώσετε την ένταση ,θα νιώσετε αναστολές, θα νιώσετε ότι αυτό που θέλετε να κάνετε σας περιορίζει την ελευθερία όμως μέσα από αυτά τα συναισθήματα αν ψάξετε βαθύτερα μέσα σας κάπου κατοικοεδρεύει η ελπίδα για  μια νέα αρχή.

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους με την ευχή να  κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς κι ας έχει σκοπό να μας δημιουργήσει εκνευρισμό και αντίσταση σε ότι μας περιορίζει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ