Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

H έκθεση του Christian Dior «Designer of Dreams» είναι διαθέσιμη online - Καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε την! (βίντεο)

Στο Διαδίκτυο, η έκθεση...

Με τον κόσμο να είναι σε εκούσια απομόνωση λόγω της πανδημίας Covid-19, ο οίκος Dior διαθέτει στο διαδίκτυο την έκθεση «Christian Dior: Designer of Dreams».

Η έκθεση -με την πρωτότυπη επωνυμία «Christian Dior: Couturier du Reve»- έλαβε χώρα στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι, από το 2017 έως το 2018 και, τον επόμενο χρόνο, φιλοξενήθηκε στο Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο. Ιχνηλατεί την εξέλιξη του Christian Dior από το μεταπολεμικό Παρίσι έως τις μέρες μας.
 

 

Εκτός από την εξέλιξη του γαλλικού οίκου, περιλαμβάνει και την περίοδο κομψότητας «New Look» του Dior και είναι φόρος τιμής στους εκεί εμβληματικούς διευθυντές δημιουργικού. Ο οίκος είχε καταγράψει τη δημιουργία της έκθεσης και είχε επίσης οργανώσει μια εικονική περιήγησή της σε ντοκιμαντέρ το οποίο διατίθεται πλέον στο κανάλι του Dior στο YouTube.

Επίσης, είχε αναρτήσει στο Instagram σειρά ντοκουμέντων από τα αρχεία του οίκου αναφέρει το ΑΠΕ.
 
Το ντοκιμαντέρ είναι ένας συναρπαστικός διάλογος μεταξύ των δύο επιμελητών της έκθεσης, της Florence Müller και του Olivier Gabet (με αγγλικούς υπότιτλους).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ