Ποια διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη: Οι χαρούμενες φωτό & τα μηνύματα

Γενέθλια την ίδια μέρα για τον Κωστή Χατζηδάκη και την Πόπη Τσαπανίδου...

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, με την όμορφη οικογένειά του.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ έσβησε τα κεράκια της τούρτας, που έφτιαξε με τα χεράκια της η σύζυγός του, Πόπη, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό τους γιο.

 

 

Υποσχέθηκε, δε... κέρασμα όταν θα αρθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και «θα ανταμώσουμε ξανά».

Την ίδια μέρα είχε τα γενέθλιά της, όμως και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έκλεισε τα 53 αν και... έσβησε 10 κεράκια!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το χα ξεκαθαρίσει. "...ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιώ!" Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας. ? Όμως μία μ' έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές. Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. ? Τέλος. ? Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση-αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον. Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν... Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της. Όσο για τα κεράκια; ? Δέκα μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό! Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites... "Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου" ???????? Να με χαίρεστε ρεεεεεε! Και να σας χαίρομαι και εγώ. Όλους! HAPPY 5️⃣3️⃣❗ ΥΓ στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί.

A post shared by Popi Tsapanidou ? (@tsapanidou) on

 

Την τούρτα - banana bread με επικάλυψη σοκολάτας - της έφερε η κόρη της Εύα, η οποία την έφτιαξε κιόλας.

Η παρουσιάστρια δήλωσε «η πιο τυχερή μαμά του κόσμου», ενώ γιόρτασε τα γενέθλιά της «σε περιβάλλον Covid-19», μιλώντας σε βιντεοκλήση με όλη την οικογένειά της.

Χρόνια πολλά και στους δύο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ