Γρήγορα περαστικά στον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη - Στο νοσοκομείο με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο

Nοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Τζάνειου

Στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από την Ανάσταση αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο Τζάνειο.

 

Στο νοσοκομείο μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και πλέον ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα. Η κατάστασή του κρίνεται μεν σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη.

 

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

 

«Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ