Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα δύο μεγάλα λάθη που κάνετε όταν καθαρίζετε το σπίτι σας

Τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες νοικοκυρές είναι συγκεκριμένα

Είστε τόσο κουρασμένοι μερικές φορές και πολυάσχολοι που το μόνο που θέλετε είναι να τελειώνετε τις δουλειές σας στο σπίτι μια ώρα αρχύτερα. Τι γίνεται, όμως, όταν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει γιατί απλά δεν έχετε μάθει να καθαρίζετε το σπίτι σας με τον σωστό τρόπο;

Υπάρχουν 2 μεγάλα λάθη που κάνετε και έχουν σαν αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται σωστά το σπίτι σας αλλά και να χάνετε πολύ πολύτιμο χρόνο.

Μια ειδικός σε θέματα καθαριότητας σπιτιού, η Kadi Dulude, από την Νέα Υόρκη αναφέρει ποια είναι τα δύο πιο συχνά λάθη που κάνουμε στον καθαρισμό του σπιτιού μας και μας λέει τι μπορουμε να κάνουμε για να τα διορθώσουμε.

1ο Λάθος: Δεν ξεκινάτε το καθάρισμα από πάνω προς τα κάτω Είναι μεγάλο λάθος να ξεκινάτε το καθάρισμα από το σκούπισμα. Ξεκινήστε ξεσκονίζοντας πρώτα τα φωτιστικά, τα ράφια από τη βιβλιοθήκη σας, τα τραπέζια, τους πάγκους και έπειτα σκουπίστε το πάτωμα. Έπειτα σφουγγαρίστε και τελειώσατε, όπως αναφέρει το SpirosSoulis.

2ο Λάθος: Δεν τελειώνετε μια δουλειά προν ξεκινήσετε μια δεύτερη Καλό είναι να ολοκληρώνετε το καθάρισμα ενός δωματίου και μετά να περνάτε στο επόμενο. Όταν διακόπτετε μια δουλειά για να κάνετε κάποια άλλη φτάνετε στο σημείο να κουράζεστε χωρίς τελικά να έχετε ολοκληρώσει καμιά δουλειά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ