Το θαύμα της νέας ζωής: Νοσοκόμα στη Βρετανία πέθανε από κορωνοϊό, αλλά επέζησε το μωράκι της (φωτό)

Συγκλονίζει η ιστορία μίας νοσηλεύτριας 28 μόλις ετών από τη Μ. Βρετανία που έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό, αλλά κατάφερε λίγο πριν να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωράκι.

Η 28χρονη Mary Agyeiwaa Agyapong εργαζόταν για πέντε χρόνια ως νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο "Luton and Dunstable", όπου και έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η νεαρή νοσηλεύτρια, που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Hazard (@leahhazard) on

Η 28χρονη Mary έχασε την "μάχη" για τη ζωή την περασμένη Κυριακή, όμως είχε καταφέρει λίγο νωρίτερα να φέρει στον κόσμο το παιδί της, όπως αναφέρει το BBC.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως  το νεογέννητο μωράκι "είναι καλά στην υγεία του", χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο σύζυγος της Mary δεν έχει καταφέρει, προς το παρόν, να δει το παιδί καθώς βρίσκεται σε απομόνωση και του έχει γίνει εξέταση για κορωνοϊό.

Οι συνάδελφοί της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την πρόωρα χαμένη νοσηλεύτρια, η οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της στο NHS, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Divas Of Colour (@divasofcolour) on

Παράλληλα, οι συνάδελφοι της γυναίκας συγκεντρώνουν χρήματα μέσω διαδικτύου για την στήριξη της οικογένειας της άτυχης 28χρονης και το νεογέννητο μωρό της, που δεν θα έχει την ευκαιρία ποτέ να γνωρίσει την μητέρα του.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ