Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του & ενημέρωσε τους δικούς της ότι πέθανε από κορωνοϊό - Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας (φωτό)

Οι γείτονες άκουσαν την άτυχη γυναίκα να φωνάζει.

Οι Αρχές της Φλόριντα στις ΗΠΑ συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Οι φίλοι της 51χρονης Gretchen Anthony, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται, έλαβαν μυστηριώδη μηνύματα από εκείνη, στα οποία τους έλεγε ότι ήταν στο νοσοκομείο νοσώντας από κορωνοϊό.

Ωστόσο, το περίεργο είναι πως κανένα νοσοκομείο δεν είχε κάποια ασθενή με το όνομα της γυναίκας, ούτε υπήρχαν σχετικά ιατρικά αρχεία.

Μάλιστα, φίλοι της 51χρονης, αλλά ακόμη και η μητέρα της έλαβαν μηνύματα από το κινητό της γυναίκας, στα οποία αναφερόταν πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μάλιστα πως ήταν και σε αναπνευστήρα, όπως αναφέρει το NBC.

Μετά τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε πως ο εν διαστάσει σύζυγος της Gretchen, o 43χρονος David Anthony, βρισκόταν πίσω από την εξαφάνισή της.

Η σωρός της 51χρονης δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν, όμως ο Anthony συνελήφθη, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της.

Γείτονες της άτυχης γυναίκας είπαν στους αστυνομικούς πως άκουσαν μία γυναικά να ουρλιάζει στις 21 Μαρτίου, με τις φωνές να προέρχονται από το σπίτι της Gretchen.

Μάλιστα, ένας μάρτυρας ανέφερε πως άκουσε κλάματα και μία γυναίκα να φωνάζει «Όχι, όχι, πονάω».

Επίσης, μάρτυρες είπαν πως είδαν ένα φορτηγάκι, ίδιο με εκείνο του κατηγορούμενου, εκείνη την ημέρα κοντά στο σπίτι της 51χρονης.

Παράλληλα, στο πάτωμα του σπιτιού βρέθηκαν ύποπτοι λεκέδες, καθώς και πετσέτες μέσα στο πλυντήριο, με κοκκινίλες που θύμιζαν αίμα.

Διαβάστε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη on camera για την ενδοοικογενειακή βία εν μέσω κορωνοϊού - Η γραμμή SOS 15900 (βίντεο)

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά δεν είχαν υπογραφεί ακόμη τα χαρτιά του διαζυγίου. 

O David Anthony συνελήφθη τελικά στο Λας Κρούσες του Νέου Μεξικό, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία μέσω του κινητού του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ