Good news: Περιφερόμενο πολυκέντρο ψυχαγωγίας του ευφάνταστου Ναυπλιώτη – Έβαλε στο τρίκυκλο τηλεόραση & μεγάφωνο

Πατέντα διασκέδασης εν μέσω κορωνοϊου

Κάτοικος του Ναυπλίου εν μέσω κορωνοϊού, αποφάσισε με ένα αυτοσχέδιο ποδήλατο με τηλεοράσεις και δυνατή μουσική να διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης. Δύο οθόνες πάνω σε ποδήλατο με τρεις ρόδες, με μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο όπως Μπιθικώτσης, Βουγιουκλάκη και επέλεξε με αυτό τον έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιμετωπίσει την καραντίνα που έφερε ο κορωνοϊός στην Αργολίδα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάτοικος του Ναυπλίου εν μέσω κορονοϊού, αποφάσισε με ένα αυτοσχέδιο ποδήλατο με τηλεοράσεις και δυνατή μουσική να διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης. . Δύο οθόνες πάνω σε ποδήλατο με τρεις ρόδες, με μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο όπως Μπιθικώτσης, Βουγιουκλάκη κα επέλεξε με αυτό τον έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιμετωπίσει την καραντίνα που έφερε ο #κορονοϊός στην Αργολίδα. Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή της λατέρνας προκειμένου να διασκεδάσει τον κόσμο, ο Σπύρος Παναγιώταρος ,που βρίσκονται φυσικά, στα σπίτια τους κλεισμένοι λόγω κορονοϊού. . Κάθε απόγευμα με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και τη δυνατή μουσική που παίζει ξεσηκώνει τις γειτονιές του Ναυπλίου ,προβάλλοντας σκηνές και τραγούδια από ασπρόμαυρες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού σινεμά . . . ? ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΠΕ-ΜΠΕ / ANA-MPA (from ?) (@amna_news) στις

 

 

Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή της λατέρνας προκειμένου να διασκεδάσει τον κόσμο, ο Σπύρος Παναγιώταρος, που βρίσκονται φυσικά, στα σπίτια τους κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού. Κάθε απόγευμα με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και τη δυνατή μουσική που παίζει ξεσηκώνει τις γείτονές του Ναυπλίου, προβάλλοντας σκηνές και τραγούδια από ασπρόμαυρες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού σινεμά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

 

 

Οι περίοικοι, βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και αρχίζουν να χειροκροτούν την πρωτοβουλία και την ιδέα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ