Κορωνοϊός - Ευρώπη: "Μαύρη μέρα" για Ηνωμένο Βασίλειο & Γαλλία - 8.681 & 7.120 νέα κρούσματα αντίστοιχα το τελευταίο 24ωρο

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για τη Μεγάλη Βρετανία...

Πολύ δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για το Ηνωμένο Βασίλειο με τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα να αυξάνονται συνεχώς.

Σήμερα είναι η πιο "μαύρη" μέρα για τη χώρα από την έναρξη της πανδημίας, με τα νέα κρούσματα να ανέρχονται σε 8.681, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων σε 73.758.

Παράλληλα, οι νεκροί από τον φονικό ιό στη χώρα έφτασαν τους 980 το τελευταίο 24ωρο, με τα συνολικά θύματα του κορωνοϊού να ανέρχονται πλέον σε 8.958.

Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός Boris Johnson είναι καλύτερα στην υγεία του, έχοντας βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas του κεντρικού Λονδίνου.

Παράλληλα, ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Γαλλία σήμερα, με τη χώρα να έχει 7.120 νέα κρούσματα, με τα συνολικά να ανέρχονται σε 124.869.

987 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους 13.197.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ