Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Δραματικές ώρες στην Ιταλία περιγράφει η παρουσιάστρια Χριστίνα Γουλιελμίνο on camera: - Δυστυχώς το Πάσχα οι Ιταλοί σκέφτονται να βγουν

Όλα όσα είπε... 

Στη Φωλιά των Κου Κου εμφανίστηκε μέσω skype η Χριστίνα Γουλιελμίνο, το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, ζει  πλέον μόνιμα στην Ιταλία και μοιράστηκε τις δραματικές ώρες που βιώνει...

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Γουλιελμίνο σημείωσε πως “τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια.

 

 

Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα”.

 

 

“Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου” πρόσθεσε, επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια. “Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση.Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ