Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο δημοφιλέστατος Paul Simon πήρε την κιθάρα του και τραγουδάει το «I Wonder If I Care As Much» σε διασκευή για την εποχή του κορωνοϊού – Απολαύστε τον (βίντεο)

Υπέροχη διασκευή. 

Ο Paul Simon και η σύζυγός του, η Edie Brickell, έπαιξαν όντας οι ίδιοι σε εκούσια καραντίνα για όσες και όσους ευλαβικά τηρούν την «κοινωνική αποστασιοποίηση» το τραγούδι του 1957 των Everly Brothers «I Wonder If I Care As Much».

Με φόντο έναν άδειο τοίχο, το ζευγάρι έδωσε μια ερμηνεία συντονισμένη στα χορδίσματα του Simon στην ακουστική κιθάρα του. Στο τέλος του σύντομου βίντεο, πλέκουν τα χέρια τους και χαμογελούν στην κάμερα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Paul Simon έχει βιντεοσκοπήσει ερμηνείες του διαφόρων τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού «The Boxer» των Simon & Garfunkel σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Paul, η Edie Brickel, η κόρη τους η Lulu Simon και ο Χαβανέζος γείτονάς τους Woody Harrelson ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ερμηνεύσουν το «All I Have to Do Is Dream», το τραγούδι του 1958 που είχαν κάνει τόσο δημοφιλές οι Everly Brothers.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ