Στην "μόδα... κορωνοϊού" ο Πρίγκιπας William & η Kate: Μίλησαν σε videocall με μαθητές - Ευχήθηκαν "Καλό Πάσχα" (φωτό - βίντεο)

Το Ηνωμένο Βασίλειο πλήττεται έντονα από τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου ο William και η Kate... υπέκυψαν και εκείνοι στη νέα... "μόδα" των τηλεδιασκέψεων.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει τις 60.000, με την χώρα να μετρά ήδη περισσότερους από 7.000 νεκρούς από την πανδημία.

Τα μέτρα προφύλαξης έχουν γίνει, λοιπόν, απαραίτητα για όλους, με αποτέλεσμα και ο πρίγκιπας William με την σύζυγό του, Kate Middleton, να σταματήσουν τις επίσημες εμφανίσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by afiablogs (@afiablogs) on

Το πριγκιπικό ζεύγος εκπληρώνει πλέον, αναγκαστικά, τις υποχρεώσεις του μέσω τηλεδιασκέψεων - όπως κάνει, άλλωστε, και ο περισσότερος κόσμος.

Έτσι, William και Kate μίλησαν, μέσω videocall με τους μικρούς μαθητές, αλλά τους δασκάλους του σχολείου "Casterton Primary Academy".

Παρά την καραντίνα, πολλά είναι τα σχολεία στη χώρα τα οποία παραμένουν ανοιχτά για τα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, καθώς και για τα παιδιά των οποίων οι γονείς εργάζονται σε θέσεις - κλειδιά αυτό το διάστημα, όπως είναι για παράδειγμα οι γιατροί και νοσηλευτές.

Τα παιδιά έδειξαν στον William και την Kate τις όμορφες πασχαλινές δημιουργίες τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, φορώντας μάλιστα και... ροζ αυτιά λαγού με τη βοήθεια σχετικού application, ευχήθηκαν στα παιδιά "Καλό Πάσχα", καθώς την ερχόμενη Κυριακή γιορτάζεται το Πάσχα των Καθολικών.

Επίσης, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους δασκάλους για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ