Πανεύκολα σχέδια νυχιών για να γίνεις η μανικιουρίστ του εαυτού σου

Υπέροχα σχέδια...

Αυτή την περίοδο, λόγω καραντίνας δεν μπορείς να επισκεφτείς ή να φέρεις στο σπίτι την μανικιουρίστ σου. Ίσως λοιπόν το #menoumespiti να είναι μια ευκαιρία να εξωτερικεύσεις τη δημιουργικότητα σου, δοκιμάζοντας εύκολα και όμορφα σχέδια νυχιών που δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά που φτιάχνει μια επαγγελματίας.

Και που ξέρεις, μπορεί να δεις ότι σου αρέσει και πως είναι πιο εύκολο απ’ ότι νόμιζες! Και γιατί όχι, να συνεχίσεις στο μέλλον να κάνεις μόνη σου εντυπωσιακά nail art, εξοικονομώντας και χρήματα.

Τα απλά tutorial με μίνιμαλ ή πιο περίτεχνα σε όψη σχέδια νυχιών που ακολουθούν, θα σε πείσουν να πειραματιστείς.

Απλό ασπρόμαυρο πουά σχέδιο νυχιών

Απλό ασπρόμαυρο πουά σχέδιο νυχιών

Η δημιουργία του είναι τόσο εύκολη που ακόμη και η πιο αρχάρια στο nail art μπορεί να το κάνει μόνη της στο σπίτι.

Πέρα από την βάση και το top coat, θα χρειαστείς ένα μαύρο και ένα άσπρο μανό, καθώς και ένα dotting tool. Αν δεν έχεις, μην ανησυχείς, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου εργαλείο για τελείες και πουά νύχια.

Ξεκίνα περνώντας την θρεπτική βάση, στη συνέχεια πέρασε 2 στρώσεις από το μαύρο βερνίκι και περίμενε λίγο να στεγνώσει. Μετά πάρε το εργαλείο σου και άρχισε να σχεδιάζεις τις τελείες. Μόλις στεγνώσουν πέρνα το top coat και είσαι έτοιμη! Παιχνιδάκι, έτσι;

Φυσικά μπορείς να κάνεις το σχέδιο αυτό με όποια χρώματα νυχιών σου αρέσουν.

Φλοράλ σχέδιο στα νύχια

Φλοράλ σχέδιο στα νύχια

Το φλοράλ είναι ένα από τα παιχνιδιάρικα και απλά σχέδια νυχιών που δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να δημιουργηθεί.

Βάψε τα νύχια σου με τη βάση και με δυο στρώσεις από ένα nude βερνίκι. Μετά πάρε ένα εργαλείο για πουά και σχεδίασε τις άσπρες τελείες όπως στην εικόνα 2. Έπειτα βάλε στη μέση ένα στρας ή κάνε μια τελεία με χρυσό μανό. Τέλος, εφάρμοσε το top coat και τα floral nails σου είναι έτοιμα. Τόσο απλά!

Ανάποδο γαλλικό ή δίχρωμο σχέδιο νυχιών

Ανάποδο γαλλικό ή δίχρωμο σχέδιο νυχιών

Απλά χρειάζεσαι 2 αποχρώσεις βερνικιών και σελοτέιπ.

Αφού λοιπόν περάσεις τη βάση και δυο στρώσεις από το ένα χρώμα μανό, περίμενε λίγο για να στεγνώσουν τα νύχια σου. Μετά κόλλησε το σελοτέιπ και βάψε με το άλλο βερνίκι την άκρη του νυχιού σου. Μόλις στεγνώσει ελαφρώς, αφαίρεσε το σελοτέιπ και πέρασε το top coat. Αυτό ήταν! Είσαι έτοιμη να χαρείς τη δημιουργία σου!

Εύκολα nail art με μαρκαδόρο

Εύκολα nail art με μαρκαδόρο

Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις σχέδια στα νύχια σου με το βερνίκι και τα διάφορα εργαλεία μανικιούρ, μην αγχώνεσαι καθώς υπάρχουν και πολύ πιο εύκολες λύσεις.

Αφού κάνεις ένα μονόχρωμο βάψιμο νυχιών, πάρε έναν μαρκαδόρο και άρχισε να σχεδιάζεις ότι σου αρέσει. Γραμμές, πουά, κύματα, καρδιές, ότι κι αν σκεφτείς μπορείς να το ζωγραφίσεις πάνω στο ήδη βαμμένο με βερνίκι νύχι σου. Ολοκλήρωσε το nail art σου με top coat για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα!

Half moon nails με τριγωνικό σχήμα στη βάση

Half moon nails με τριγωνικό σχήμα στη βάση

Πέρασε αρχικά τη βάση στα νύχια σου και περίμενε μέχρι να στεγνώσουν ελαφρώς. Μετά βάλε δυο αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σχηματίζοντας ένα τρίγωνο, όπως στην εικόνα και πέρασε το χρώμα της αρεσκείας σου στο υπόλοιπο νύχι.

Αν δεν έχεις τέτοιες ταινίες, μην αγχώνεσαι. Χρησιμοποίησε το κλασσικό σελοτέιπ, αφού πρώτα το κόψεις σε τριγωνικό σχήμα.

Μόλις το χρώμα στεγνώσει ελαφρώς, αφαίρεσε τις ταινίες ή το σελοτέιπ και πέρασε το top coat σου.

Μίνιμαλ σχέδια νυχιών με τριγωνάκια

Μίνιμαλ σχέδιο νυχιών με τριγωνάκια

Μια εναλλακτική πρόταση για όμορφα σχέδια στα νύχια είναι και η παραπάνω. Δεν χρειάζεται να έχεις πινελάκι για να ζωγραφίσεις ότι θες, μπορείς πολύ απλά να δημιουργήσεις τα γεωμετρικά σχέδια της αρεσκείας σου με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού.

Πάρε ένα κομμάτι λαδόκολλα και με το πινέλο του μανό σου σχεδίασε ένα μεγάλο ορθογώνιο. Μόλις το μανό στεγνώσει θα ξεκολλήσει, δημιουργώντας ένα φιλμ μπογιάς. Κόψε αυτό το κομμάτι σε όποιο σχήμα θες και κόλλησε το πάνω στα μονόχρωμα βαμμένα νύχια σου με τη βοήθεια του top coat.

Nail art με γραμμές

Nail art με γραμμές

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά εύκολο στη δημιουργία του σχέδιο με γραμμές.

Ξεκίνησε βάφοντας τα νύχια σου στο χρώμα που θες να είναι οι γραμμές και αφού στεγνώσει κόλλησε τις αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σχηματίζοντας το σχέδιο της αρεσκείας σου. Μετά εφάρμοσε το μανό που θες να είναι βαμμένα τα νύχια σου και περίμενε λίγο να στεγνώσουν. Έπειτα αφαίρεσε τις ταινίες και πέρασε το top coat.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αυτοκόλλητες ταινίες, κόψε λεπτές λωρίδες από το κλασσικό σελοτέιπ και χρησιμοποίησε τις αντίστοιχα.

Όμορφα νύχια μάρμαρο με απλό τρόπο

Εύκολα και όμορφα νύχια μάρμαρο

Αφού βάψεις τα νύχια σου στα χρώματα της φωτογραφίας ή στις αποχρώσεις που σου αρέσουν, πάρε ένα πινελάκι και ζωγράφισε λεπτές κυματιστές γραμμές, όπως αυτές της εικόνας, που να θυμίζουν τα νερά του μαρμάρου.

Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου όπως πάντα με το top coat!

Εύκολα σχέδια στα νύχια με σελοτέιπ

Εύκολα σχέδια με σελοτέιπ στα νύχια

Το κλασσικό σελοτέιπ μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τέλεια nail art.

Κόψε το σε διάφορα σχήματα, λεπτές λωρίδες ή κύματα και κόλλησε το στα νύχια σου για να κάνεις όμορφα σχέδια με πολύ απλό τρόπο.

100 ιδέες για εύκολα σχέδια νυχιών και η δημιουργία τους βήμα βήμα

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να κάνεις όμορφα και εντυπωσιακά nail art σχέδια. Γνωρίζοντας απλά τα βήματα και βάζοντας την φαντασία σου να δουλέψει μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικά μανικιούρ. Το παραπάνω βίντεο παρουσιάζει 100 διαφορετικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση αναφέρει το beautetinkyriaki

5 εύκολοι τρόποι για να κάνεις μόνη σου γαλλικό μανικιούρ στα νύχια

 

 

Το γαλλικό στα νύχια είναι διαχρονικό και πολύ αγαπημένο. Αν λοιπόν είσαι από τις γυναίκες που το λατρεύουν και δύσκολα επιλέγουν κάτι άλλο, θα χαρείς βλέποντας πόσο εύκολα μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Το βίντεο σου δείχνει 5 εναλλακτικούς τρόπους για να δημιουργήσεις την γραμμή του γαλλικού μανικιούρ χωρίς δυσκολία. Επέλεξε την τεχνική που σε βολεύει και δοκίμασε την!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ