Frances & Jerry: Με 6 λεπτά διαφορά πέθαναν από κορωνοϊό κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου - Ήταν παντρεμένοι 50 χρόνια (φωτό)

Άκρως συγκινητική είναι η ιστορία ενός ζευγαριού Αμερικανών, που πέθανε από την πανδημία με διαφορά μερικών λεπτών, μετά από 50 και πλέον χρόνια κοινής ζωής.

Ο Jerry Austin Williamson και η σύζυγός του, Frances Jewel Bond Williamson, 72 ετών και οι δύο, από την Πολιτεία του Μισισίπι στις ΗΠΑ, "έφυγαν" με μόλις 6 λεπτά διαφορά, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, όπως έκαναν 50 ολόκληρα χρόνια.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι νόσησε από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας, όπως αναφέρει το Fox News.

O Jerry και η Frances, που ήταν μαζί για περισσότερο από μισό αιώνα, αγαπούσαν ιδιαίτερα τα ταξίδια και έκαναν συχνά κρουαζιέρες.

Συχνά, μάλιστα, επέστρεφαν κάπως αδιάθετοι από τα ταξίδια τους, οπότε και αυτή τη φορά οι συγγενείς και οι φίλοι τους δεν ανησύχησαν όταν έμαθαν πως το ζευγάρι είχε κάποια συμπτώματα ασθένειας.

Ωστόσο, όταν έμαθαν ότι η Frances χρειάστηκε να μπει σε αναπνευστήρα, όλοι θορυβήθηκαν, όπως ανέφερε ο πάστορας της εκκλησίας όπου πήγαιναν - και ο οποίος πριν από λίγες ημέρες τέλεσε την κηδεία τους - Rick Clark.

«Ο Jerry με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, ήταν φοβισμένος μέχρι θανάτου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πάστορας.

Το ζευγάρι, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Memorial της πόλης Gulfport, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ενώ λίγο αργότερα χρειάστηκε να μπει σε αναπνευστήρα και ο Jerry.

Ο Jenny ήταν βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού, ενώ η Frances εργαζόταν ως φλεβοτόμος πριν την συνταξιοδότησή της.

Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, 8 εγγόνια και 12 δισέγγονα.

Έζησαν μαζί περισσότερα από 50 χρόνια και πέθαναν με μόλις 6 λεπτά διαφορά, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Οι δυο τους κηδεύτηκαν μαζί την περασμένη Δευτέρα, με τους φίλους και τους συγγενείς τους να τους αποχαιρετούν μέσω live streaming.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ