Τορίνο επέτειος γάμου στο νοσοκομείο -Συγκίνηση για τον Ουμπέρτο & την Μαρία που γιόρτασαν 56 χρόνια γάμου με ... κορωνοϊό (Φωτό)

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου...

Η ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από το Τορίνο της Ιταλίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς γιόρτασε την 56η επέτειο του γάμου του στο νοσοκομείο, αφού και οι δύο νοσούν από κορωνοϊό.

 

Ο Ουμπέρτο και η Μαρία δε χωρίστηκαν ούτε στην εποχή της πανδημίας, καθώς νόσησαν και οι δύο και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο. Έτσι οι νοσηλευτές αποφάσισαν να τους κάνουν έκπληξη. Αγόρασαν τούρτα και χειροκρότησαν το ευτυχισμένο ζευγάρι το οποίο παραμένει ακόμα πολύ ερωτευμένο.

 

«Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο! Φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και πολλοί είναι οι νοσηλευτές που είναι καλοί και έχουν χρυσή καρδιά» έγραψε ο κύριος Ουμπέρτο στους νοσηλευτές που του διοργάνωσαν την έκπληξη και τους είπε ότι αυτή ήταν η καλύτερη επέτειος που οι δυο τους έχουν ζήσει στα 56 χρόνια που είναι παντρεμένοι.

 

 

 

«Ευχαριστώ όσους μου έκαναν αυτό το υπέροχο δώρο, το ωραιότερο στη ζωή μου, ακόμα και σε μια τόσο άσχημη περίοδο όπως αυτή. Ευχαριστώ, ευχαριστώ και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους και από τη σύζυγό μου. Ήσασταν καταπληκτικοί» πρόσθεσε ο ευτυχισμένος Ουμπέρτο, ο οποίος φαίνεται να παραμένει σούπερ ερωτευμένος με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ