Κορωνοϊός- Tο δραματικό τέλος ενός Βρετανού λίγο μετά την τελευταία αγκαλιά με τους δικούς του - Ούρλιαζε & πάλευε ως την εκπνοή

Συγκλονίζει η περιγραφεί ενός Βρετανού, που μπροστά στα μάτια του έχασε τη ζωή του ένας άνδρας από Covid-19.

Μια συγκλονιστική ιστορία μοιράστηκε ένας 43χρονος άνδρας από τη Βρετανία που νόσησε από κορωνοϊό και ανέρρωσε.

Ο 43χρονος Craig Farley-Jones, πατέρας δύο παιδιών, νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο νοσοκομείο "Tameside General Hospital", λόγω κορωνοϊού.

Αν και ο ίδιος ήταν τυχερός και γύρισε στο σπίτι και την οικογένειά του, όντας πια υγιής, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την περίπτωση ενός 65χρονου ετοιμοθάνατου ασθενή, ο οποίος έκλαιγε και ούρλιαζει ζητώντας την οικογένειά του.

Ο Craig Farley-Jones

«Όλος ο θάλαμος "μύριζε θάνατο", αλλά ο άνδρας στο απέναντι κρεβάτι ήταν περίπου 65 ετών, ομιλητικός και πολύ χαλαρός αρχικά, παρά το γεγονός ότι έπαιρνε οξυγόνο... Αργότερα εκείνη την ημέρα, άρχισα να τον βλέπω να δυσκολεύεται να αναπνεύσει και είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται.... Μπορούσα να τον δω να αγχώνεται γι’ αυτό και ειδοποίησα τις νοσοκόμες, οι οποίες όμως δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος στην ανάρτησή του, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Τουλάχιστον, τα παιδιά του μπόρεσαν να έρθουν φορώντας μάσκες και ειδικές στολές και κατάφεραν να του πουν "αντίο"» είπε ο Craig Farley-Jones, ενώ συμπλήρωσε «Δεν θα ξεχάσω, όσο ζω, εκείνες τις δύο ώρες. Ούρλιαζε, φωνάζοντας συνέχεια τα ονόματα των δικών του, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν να πάρει ανάσα...».

Ο ίδιος ταράχτηκε ιδιαίτερα από όλα αυτά και ξέσπασε σε κλάμματα, καθώς δεν μπορούσε να ακούει τον άτυχο άνδρα.

Όπως ανέφερε ειδοποίησε τις νοσοκόμες, αλλά του είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω.

Ο 43χρονος είπε πως δεν θα ευχόταν σε κανέναν κάτι τέτοιο καθώς ο ετοιμοθάνατος άνδρας βίωνε μεγάλο στρες και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει.

«Έμεινα εκεί να ακούω την αναπνοή του να μετατρέπεται σε επιθανάτιο ρόγχο.... Συνέχισε να φωνάζει μέχρι που ξαφνικά επικράτησε ησυχία... Είχε "φύγει"» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Craig Farley-Jones.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ