Άγριες μέλισσες: Τι έκανε έξαλλο τον παπά Γρηγόρη – Η Δρόσω με τον αγαπημένο της & ποιήματα Ελύτη

Δείτε τις δημοσιεύσεις που έκαναν στο Instagram…

Ο «παπά Γρηγόρης» από τις Άγριες μέλισσες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και τον είδαμε να είναι πιο εξοργισμένος από ποτέ. «Ντροπή... Ας σοβαρευτούμε λίγο..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος που έκανε έξαλλο τον Κωστή Σαββιδάκη είναι οι άνθρωποι που πετούν τα ζωάκια στους κάδους χωρίς να έχουν κανένα συναισθήματα για αυτές τις καημένες ζωντανές ψυχές.

 

«Εσύ; Θα πετούσες το παιδί σου στα σκουπίδια; Τη μητέρα σου στο δρόμο; Ε; Το σκύλο και τη γάτα σου γιατί τα πετάς; Δεν ανήκουν στην οικογένεια; Ντροπή, ντροπή. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας είμαστε πιο υπεύθυνοι απέναντι στις ψυχές που έχουμε δίπλα μας», τον ακούσαμε να λέει μεταξύ άλλων έξαλλος στο βίντεο.

 

H τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες μένει και εκείνη σπίτι και περνά ευχάριστα τον χρόνο της με τον αγαπημένο της. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

 

Ο αγαπημένος της ηθοποιού την τράβηξε σε μια χαλαρή στιγμή στην βεράντα του σπιτιού της.

 

Εκείνη μοιράστηκε τη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς τη με λόγια του Οδυσσέα Ελύτη: «Από ‘μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

 

Από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ