Στο Λος Άντζελες αναζητά την τύχη του ο Πάνος Μουζουράκης - Καραντίνα αλλά & κέφια για τον πάντα ευδιάθετο τραγουδιστή (φωτό - βίντεο)

Πως βιώνει την πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ο Πάνος Μουζουράκης;

Στην Αμερική ζει τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος περνά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος αναζητά την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σχετικά με το πως βιώνει αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση - ζώντας, μάλιστα, στη χώρα που πλήττεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, αυτή τη στιγμή, από την πανδημία.

Ο ίδιος μίλησε για το πως αντιμετωπίζει ο κόσμος την πανδημία, τονίζοντας πως, στο Λος Άντζελες όπου ζει, «δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά υπάρχει η απομόνωση που επιβάλλει ο καθένας στον εαυτό του με βάση το δικό του κριτήριο».

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πως προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος, μέσα σε μια κατάσταση που κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί.

«Θέλω να είμαι αισιόδοξος» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) on

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του, ο γνωστός τραγουδιστής, μαζί με την σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, "μένουν σπίτι" περνώντας όμορφες στιγμές.

Ο ίδιος, μάλιστα, τραγούδησε και στη νέα εκδοχή του τραγουδιού "Θα κάτσω σπίτι" του Λουκιανού Κηλαηδόνη, συμμετέχοντας στην εκστρατεία "Μένουμε σπίτι".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι κι αν το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1986;! Σήμερα, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, πιο επίκαιρος από ποτέ, και το τραγούδι «Θα Κάτσω Σπίτι» αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς από εμάς που αγαπάμε και εκφραζόμαστε μέσα από τη μουσική. Οι φωνές μας ενώθηκαν, γυρίστηκαν βίντεο home edition και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020» . Το τραγούδι πραγματοποιήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών ενώ όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού. Βιολέτα Ίκαρη @violeta_ikari Τζώρτζια Κεφαλά @mpleofficial Μαρία Κηλαηδόνη @mariakilaidoni Χρήστος Μάστορας @xmastoras Δημήτρης Μπάσης @dimitrismpasis Μίλτος Πασχαλίδης @miltosofficial Νίκος Πορτοκάλογλου @nikosportokaloglou Μαρίζα Ρίζου @marizarizouofficial #thakatsospiti #menoumespiti #loukianoskilaidonis

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) on

Διαβάζοντας, παιζόντας μουσική και χαλαρώνοντας ο πάντα ευδιάθετος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη κατάσταση!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ