Τα ρούχα για το καλοκαίρι που ετοίμασαν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη – που προσφέρουν το 20% (βίντεο)

Δείτε τα νέα κομμάτια της κολεξιόν.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη, πέρα από δύο πολύ καλές φίλες είναι και συνεργάτιδες, καθώς έχουν δημιουργήσει μαζί μία συλλογή γυναικείων ρούχων.

Την έχουν ονομάσει ProjectSoma και τα αρούχα που κυκλοφορούν έχουν κάνει πολλές γυναίκες να τα αγοράσουν. 

Τα κορίτσια κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν S/S 2020 πριν από λίγες ημέρες και όλα τους τα κομμάτια είναι μοναδικά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

είναι εδώ! Βρείτε την @allover.gr και @buyaboo.gr ? Αυτή η Άνοιξη δεν μοιάζει με καμία άλλη και θα την θυμόμαστε για πάντα. Είμαστε μια νεοσύστατη μικρή εταιρεία αλλά επιθυμούμε αυτήν την δύσκολη περίοδο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα του “Project SOMA” αποφάσισε ότι για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της νέας μας συλλογής το 20% από τις πωλήσεις της κολεξιόν θα διατεθεί για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονοϊού. Η δωρεά θα κατευθυνθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ) υπέρ της αγοράς μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19 κι ο αριθμός λογαριασμού εποπτεύεται από επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας που θα μετατραπεί σε έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project ???? (@projectsoma) στις

 

Παρόλα αυτά οι ίδιες έκανα  μια πολύ συγκινητική κίνηση.  «Η ομάδα του “Project SOMA” αποφάσισε ότι για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της νέας μας συλλογής το 20% από τις πωλήσεις της κολεξιόν θα διατεθεί για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορvνοϊού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where are your dreams made? ? #projectsoma #wherwdreamsaremade #spring2020 #newcollection |Find them at @buyaboo.gr and @allover.gr|

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project ???? (@projectsoma) στις

 

Η δωρεά θα κατευθυνθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ) υπέρ της αγοράς μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19 κι ο αριθμός λογαριασμού εποπτεύεται από επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last days to buy #She collection! Sale prices for a few days! New collection soon to be out! Stay tuned! Find us at @buyaboo.gr @allover.gr #projectsoma #newthingscoming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Project ???? (@projectsoma) στις

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας που θα μετατραπεί σε έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη!», ανακοίνωσαν μέσω τους λογαριασμού τους στο Instagram,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ