Bruce Willis & Demi Moore: Είμαστε μια οικογένεια ξανά - Ο κορωνοϊός τους έβαλε στο ίδιο σπίτι

Μαζί στο σπίτι λόγω... κορωνοϊού. 

Μπορεί να είναι χωρισμένοι εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως παραμένουν αγαπημένοι για τα παιδιά τους. 

καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έφερε και πάλι κοντά τον Bruce Willis και την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Bruce! Thank you for the three greatest gifts of my life ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Ο Bruce Willis και η Demi Moore ένωσαν τις δυνάμεις, το χιούμορ και την καλή τους διάθεση, φόρεσαν ασορτί, ριγέ πιτζάμες μαζί με τα παιδιά τους, έντυσαν και το σκύλο τους, για να ποζάρουν χαρούμενοι στο φωτογραφικό φακό, δίνοντας έτσι μια γεύση στους θαυμαστές τους για το πώς περνούν τις μέρες τους στην καραντίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chaotic neutral

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski) στις

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η μικρότερη κόρη τους, η 26χρονη Ταλούλα, με λεζάντα «Chaotic neutral», βλέπουμε τους δυο ηθοποιούς να ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί φορώντας ασορτί πράσινες ριγέ πιτζάμες. Μαζί τους... σετάκι ποζάρει και ο σύντροφος της Ταλούλα, Ντίλον Μπους, όπως και ο σκύλος της οικογένειας! Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας διακρίνεται επίσης η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Σκάουτ. Από το μοναδικό αυτό ενσταντανέ λείπει η τρίτη κόρη του πρώην ζευγαριού, η 31χρονη Ρούμερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ