Κορωνοϊός - Νέα ενημέρωση από Νίκο Χαρδαλιά: Ο Απρίλιος ο πιο κρίσιμος μήνας - 21.308 πρόστιμα για παραβάσεις

Παράταση της καραντίνας στο χωριό Εχίνος για επτά ημέρες ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τόνισε πως ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο κρίσιμος μήνας, γεγονός που δεν επιτρέπει κάνεναν εφησυχασμό.

«Οι πρώτες εβδομάδες εφαρμογής των μέτρων δείχνουν ότι ο στόχος εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με την ημέρα επιτυγχάνεται» ανέφερε, επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ συμπλήρωσε πως τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως «δικαιώνουν την κοινή μας προσπάθεια και αποδεικνύουν ότι μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, αρκεί να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα».

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων μέχρι και χθες είχαν επιβληθεί 21.308 πρόστιμα για παραβάσεις σχετικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας πολιτών.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, επίσης, αποφασίστηκε παράταση της καραντίνας για επτά μέρες στο χωριό Εχίνος για προληπτικούς λόγους.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ