Σοφία Αλεξανιάν: Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια, όχι για αστακό - Πως θα πληρώσω μόνη το σπίτι μου, τις υποχρεώσεις μου; (βίντεο)

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, που δεν μπορεί, όπως καταγγέλει, να ενταχθεί στο σύστημα Εργάνη και να λάβει το επίδομα των 800 ευρώ, λόγω της σύμβασής της.

H ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν βιώνει πολύ δύσκολές στιγμές, όπως και πολλοί συνάδελφοί της, καθώς δεν μπορεί να λάβει το επίδομα των 800 ευρώ λόγω της σύμβασής της, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Alexanian (@sofiaalexanian) on

Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές "Έλα στη θέση μου" και "Κόκκινο ποτάμι" ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram, στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά «Καμία εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάστηκα δεν μπορεί να με εντάξει στην Εργάνη, γιατί ήμουν guest και όχι μισθωτή».

Με δάκρυα στα μάτια, η Σοφία Αλεξανιάν τόνισε πως θα πρέπει να εγκαταλείψει τα όνειρά της και να βρει «μια σοβαρή δουλειά» για να ζήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Alexanian (@sofiaalexanian) on

«Είμαστε κι εμείς άνθρωποι, που πεθαίνουμε μέσα στα σπίτια μας αργά αργά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Μαζί σου", είπε «Γενικώς είμαι σε μια άθλια κατάσταση οικονομικά... Όταν ανέβασα αυτό το βίντεο στο instagram, υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που θέλησαν να μου στείλουν χρήματα... Δεν θέλω, αισθάνομαι ότι είναι ένα είδος ζητιανιάς...».

«Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται... Όταν λέμε δεν υπάρχουν χρήματα, εννοώ ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να φάω μακαρόνια, όχι για να φάω αστακό» είπε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε «Βρέθηκα μόνη και εκτεθειμένη σε όλα μέσα στο σπίτι... Δεν μπορώ να βγω να δουλέψω να μαζέψω λεφτά, ούτε μπορώ να διεκδικήσω μία βοήθεια από το κράτος...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ