Μπράβο Χρήστο Μάστορα - Mέλισσες: Προσέφεραν 5.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού (φωτό)

5.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού από τον Χρήστο Μάστορα και τις "Μέλισσες".

Το πόσο των 5.000 ευρώ διέθεσαν ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημα "Μέλισσες" για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Τα μέλη του συγκροτήματος κάλεσαν πριν από μερικές ημέρες όποιον το επιθυμεί - επαγγελματία ή μη - να λάβει μέρος στο νέο τους project, την homemade version, του νέου τους videoclip "Μισή Καρδιά".

Αντί αμοιβής το συγκρότημα ανέφερε πως θα προσφέρει 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως υποσχεθήκαμε με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ, κάναμε την κατάθεση του ποσού των 5.000 ευρώ για την καταπολέμηση του covid-19. Το κλιπ θα ανέβει αύριο στο κανάλι μας «melissestheband» στο Youtube με τίτλο "ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ" Ευχαριστούμε θερμά όσους κινητοποιήθηκαν και συνέδραμαν στην υλοποίηση του project αυτού γιατί κι εκείνοι κατέθεσαν τον χρόνο τους για καλό σκοπό.Προσωπικά τις τελευταίες μέρες ξημεροβραδιάζομαι γυρίζοντας,διαλέγοντας και μοντάροντας πλάνα και νιώθω τρομερά γεμάτος από αυτή τη διαδικασία. Τα χρήματα που διαθέσαμε με τα παιδιά(@thanosbeelaitsas @mavrogenius @monsieurkoutrak ) μπορεί να μην είναι πολλά ή αρκετά για να αλλάξουν την κατάσταση αλλά είναι ένα μικρό βήμα αλλαγής.Ίσως με αυτήν την κίνηση και με την κοινοποίησή της, όσοι βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση και μπορούν να προσφέρουν, «εμπνευστούν» και βάλουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους. Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Κλείνοντας θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Επιστήμονες και τους Επαγγελματίες Υγείας -οι οποίοι μας θυμίζουν πως είναι οι πραγματικοί ήρωες- και βεβαίως στο Κράτος και το Έθνος που με σοβαρότητα, ανθρωπιά αλλά και με πρωτοφανή στα τελευταία χρόνια σύμπνοια, αντιμετωπίζουν την κατάσταση.

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Ο frontman του συγκροτήματος ανακοίνωσε πως το ποσό κατατέθηκε, ανεβάζοντας στο instagram και το ανάλογο αποδεικτικό.

Ο ίδιος, μέσα από προηγούμενη ανάρτησή του, είχε απευθύνει την σχετική πρόσκληση σε όσους επιθυμούσαν να συμπράξουν με τις "Μέλισσες".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

READ PLEASE?? Γεια χαρά σε όλους . Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης. Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές. Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits. Eπίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν : ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά. Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: melissesfootage@gmail.com , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ #menoumespiti

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Όπως είχε τονίσει «Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις...».

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας είχε αναφέρει πως οι πιο ταιριαστές εικόνες θα μονταριστούν από τον ίδιο, ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ