Ξεκαρδιστικό βίντεο ανέβασε ο Πρόεδρος της Κύπρου με πιτσιρίκα που του λέει να σταματήσει την «καραμπίνα» για να δει τις ξαδέλφες της

Η μικρούλα είναι έξαλλη με τον κορωνοϊό και την... «καραμπίνα»!

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στον λογαριασμό του στο instagram.

Μία υπέροχη πιτσιρίκα, η μικρή Μαρία του λέει σε... αυστηρό ύφος «Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την... καραμπίνα! Θέλω να έρθουν οι ξαδέλφες μου σπίτι μου... Θέλω ο κορωνοϊός να πάει αλλού!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.» Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

 

Ο ίδιος της απαντά, μέσα από την ανάρτησή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων, «Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο". Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ