Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Την Μελάνια on camera να δίνει συμβουλές για τον κορωνοϊό την έχετε δει; (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με το εμψυχωτικό της μήνυμα

Πριν αρκετές ημέρες η Μελάνια Τραμπ με ένα σύντομο και αισιόδοξο μήνυμα είπε ότι ο εφιάλτης του κορωνοϊού πρόκειται κάποια στιγμή να τελειώσει,

Η Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ θέλησε να εμψυχώσει τους Αμερικανούς οι οποίοι - όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι του πλανήτη αυτή τη στιγμή - ζουν υπό τη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού, και βιώνουν έντονο φόβο και ανασφάλεια. 

Μέσω ενός βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια είπε: 

«Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τον κορωνοϊό και τι σημαίνει για εσάς και την οικογένειά σας. Παρόλο που τώρα χρειάζεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές, δεν θα ζούμε έτσι για πάντα» αναφέρει στην αρχή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος η Μελάνια. Και συνεχίζει: «Τα παιδιά μας θα επιστρέψουν στο σχολείο, οι άνθρωποι θα γυρίσουν στη δουλειά και θα συγκεντρωθούμε ξανά σε τόπους λατρείας, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Σας προτρέπω να επικοινωνείτε με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα μέσω video chat, τηλεφώνου, social media και άλλες ασφαλείς τεχνολογίες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ