Σε office look από το Παλάτι ο Βασιλιάς & η Βασίλισσα της Ισπανίας σε νέα video conference με νοσοκομεία - Meeting με Υπουργό σε απόσταση (φωτό)

Η κατάσταση της Ισπανίας είναι τραγική αυτό το διάστημα, με τη χώρα να πλήττεται έντονα από τον κορωνοϊό.

Η Ισπανία εξακολουθεί να δοκιμάζεται έντονα από τον κορωνοϊό, με τα κρούσματα του ιού στη χώρα να έχουν ξεπεράσει τις 104.000 και τους θανάτους να είναι περισσότεροι από 9.400.

Οι πολίτες της Ισπανίας βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και το βασιλικό ζεύγος της χώρας δρα με τον ίδιο τρόπο.

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια επικοινωνούν με Υπουργούς της Κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων και ενημερώνονται για τα τεκτενόμενα, κατά το δυνατόν, από απόσταση.

Το βασιλικό ζεύγος, μέσω video conference επικοινωνεί με νοσοκομεία, όπως την Κλινική San Carlos της Μαδρίτης, όπου πραγματοποιούνται έρευνες σχετικά με τον Covid-19, με ειδικούς επιστήμονες να αναζητούν θεραπεία για τον ιό.

 

 

Ο Βασιλιάς ενημερώθηκε, επίσης, από τους ειδικούς για την κατασκευή αναπνευστήρων - απολύτως απαραίτητων για τους ασθενείς του Covid-19. 

 

 

Ωστόσο, η Υπουργός Οικονομικών της χώρας, María Jesús Montero, βρέθηκε στο Παλάτι Ζαρζουέλα για μία συνάντηση με τον Βασιλιά - με τους δυο τους να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια, μέσω τηλεδιάσκεψης, είχαν νωρίτερα επικοινωνήσει και με τους επικεφαλής του τομέα του εμπορίου της πόλης Οβιέδο, δίνοντάς τους ενθαρρυντικά μηνύματα.

 

 

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ