#MenoumeSpiti – 13 ιδέες για στυλάτο ντύσιμο με άνετα ρούχα για το σπίτι

Για στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι....

Ακόμη κι όταν μένουμε στο σπίτι δεν ξεχνάμε πως είμαστε γυναίκες και ένα στυλάτο ντύσιμο μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα! Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει ακόμη και με τα πιο άνετα ρούχα. Κάποιες από εμάς προτιμούμε τη φόρμα, άλλες πάλι μένουμε όλη τη μέρα με τις πιτζάμες. Και οι δυο επιλογές είναι κατάλληλες, αρκεί να μας εκφράζουν!

Τώρα λοιπόν που… #menoumespiti, φτιάχνουμε την διάθεση μας φορώντας άνετα, χουχουλιάρικα και (όταν το απαιτεί ο καιρός) ζέστα ρούχα. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της πιο σαγηνευτικής, σέξι εμφάνισης, η οποία είναι ιδανική για να περάσουμε την μέρα εξωτερικεύοντας την θηλυκή μας πλευρά.

Κι αν αναρωτιέσαι «τι ρούχα να φορέσω για να είμαι περιποιημένη καθημερινά», το Beaute την Κυριακή σου προτείνει μερικές απλές, αλλά πολύ fashionable ιδέες για το ντύσιμο στο σπίτι.

Συνδύασε άνεση και θηλυκότητα φορώντας ένα κολάν

Άνετο ντύσιμο με κολάν και ζακέτα για το σπίτι

Το ντύσιμο με κολάν είναι αναμφίβολα άνετο. Μπορείς λοιπόν να το φορέσεις συνδυάζοντας το με μια μακριά ζακέτα και να είσαι στυλάτη χωρίς να νιώθεις πιεσμένη.

Μάλιστα το κολάν δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι βαμβακερό, αν και αυτό είναι πιο βολικό σε γενικές γραμμές. Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις τις δουλείες του σπιτιού, να χαλαρώσεις στον καναπέ σου βλέποντας ταινίες – σειρές ή διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Κι αν ο καιρός είναι ψυχρός, φόρεσε τις χουχουλιάρες σου πλεκτές κάλτσες ή ένα ζευγάρι παντόφλες για να διατηρήσεις τα ποδαράκια σου ζεστά.

Αν είσαι αθλητικός τύπος φόρεσε το κολάν σου και κάνε γυμναστική

Αθλητικό ντύσιμο με κολάν

Ακόμη και τις στιγμές που γυμνάζεσαι μη ξεχνάς το στυλ σου, αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις καλύτερα στο κλίμα της γυμναστικής. Ντύσου λοιπόν με τα ρούχα που θα επέλεγες και για το γυμναστήριο ή την άθληση σου στην ύπαιθρο.

Μπορείς να φορέσεις κάτι άνετο και αθλητικό, όπως το κολάν σου. Συνδύασε το με ένα φούτερ ή ένα απλό μπλουζάκι, φόρεσε τα αθλητικά σου παπούτσια και είσαι έτοιμη για την καθημερινή σου άσκηση.

Απόλαυσε την χαλάρωση στο σπίτι με μια φόρμα

Χαλαρό σύνολο φόρμας

Η επιλογή της φόρμας είναι μια από τις πιο κλασσικές. Προσφέρει άνεση, ζεστασιά, αλλά και όμορφο στυλ στο ντύσιμο σου για το σπίτι. Είτε λοιπόν επιλέξεις ένα σετ φόρμας με ίδιο φούτερ ή ζακέτα, είτε συνδυάσεις την φαρδιά σου trendy φόρμα με μια ζακέτα, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου στυλάτο!

Άνετα ρούχα για το σπίτι

Για τις πιο θερμές μέρες η επιλογή μιας φόρμας δεν είναι απαγορευτική. Αρκεί να την φορέσεις με κάτι δροσερό από πάνω, όπως ένα crop top, ένα τιραντάκι ή απλά ένα χαλαρό t-shirt.

Πιάσε και τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα από τα χαλαρά χτενίσματα για το σπίτι, όπως ο επιμελώς ατημέλητος κότσος και απόλαυσε την ευκαιρία για cocooning!

Τι πιο άνετο από τις αγαπημένες σου πιτζάμες

Χαλαρό ντύσιμο με πιτζάμες

Για όσες λατρεύουν το χουζούρι ή την άνεση που τους προσφέρει ένα ζευγάρι πιτζάμες, τα καλά νέα είναι πως τώρα που μένουμε στο σπίτι είναι η ιδανική στιγμή για να το εκμεταλλευτούμε.

Φόρεσε λοιπόν ένα ωραίο και σέξι αν προτιμάς ζευγάρι πιτζάμες ή το χαλαρό σου νυχτικό και απόλαυσε μια ήσυχη και ξέγνοιαστη μέρα. Ασχολήσου με την περιποίηση σου κάνοντας μια μάσκα προσώπου, είτε ένα σπιτικό μανικιούρ σαν επαγγελματίας.

Γυναίκες είμαστε άλλωστε και μια κούρα ομορφιάς την χρειαζόμαστε και μας αναζωογονεί, ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Μείνε σπίτι, φόρεσε την ρόμπα σου και χαλάρωσε κάνοντας beaute

Ρόμπες για το σπίτι

Αντί για τις πιτζάμες σου ή πάνω από αυτές (αν έχει ψύχρα) μπορείς να φορέσεις τη ρόμπα σου. Ειδικά αν προηγουμένως έχεις απολαύσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές στο σπίτι, μπορείς να συνδυάσεις τη ρόμπα σου μόνο με τα σέξι εσώρουχα σου.

Το σορτς είναι ένα από τα πιο άνετα ρούχα για το σπίτι

Σορτς και μπλούζα για χαλαρό ντύσιμο στο σπίτι

Κι όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, το σορτς γίνεται ο πιο αγαπημένος σου σύμμαχος για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι. Είναι δροσερό, στυλάτο και πολλές φορές σαγηνευτικό, ειδικά αν επιλέξεις ένα καυτό σχέδιο.

Το αθλητικό ντύσιμο με σορτς είναι κατάλληλο τόσο για τη γυμναστική στο σπίτι, όσο και για τις υπόλοιπες στιγμές της μέρας. Από εκεί και πέρα, αν το στυλ σου είναι πιο θηλυκό μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις ένα πιο casual chic σύνολο.

Θηλυκή εμφάνιση στο σπίτι με ένα φόρεμα

Άνετο φόρεμα σε όποιο μήκος προτιμάτε

Το φόρεμα είναι ένα από τα πιο θηλυκά και άνετα ρούχα για το σπίτι. Αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Η μεγάλη ποικιλία σε μήκη, αλλά και σχέδια στα φουστάνια προσφέρει πληθώρα επιλογών για κάθε στυλ γυναίκας. Κάποια έχουν ένα πιο αέρινο και boho style, ενώ δεν λείπουν και οι σέξι επιλογές.

Άνετα ρούχα με boho style

Boho style ντύσιμο με σκισμένο τζιν και τοπ

Αν έχεις ένα πιο vintage στυλ ντυσίματος που αποπνέει χαλαρή διάθεση και ξεγνοιασιά, τα boho ρούχα είναι τα καταλληλότερα.

Τζιν φαρδιά με σκισίματα και μπλουζάκια δεμένα στη μέση ή crop tops μπορούν να δώσουν άψογο στυλ στο καθημερινό σου outfit για το σπίτι. Σε συνδυασμό με ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ή μια κορδέλα στα μαλλιά, μπορείς να απογειώσεις το look σου.

Καθημερινό ντύσιμο με τζιν και ένα ζεστό πουλόβερ

Chic άνετο ντύσιμο με τζιν και πουλόβερ

Κι επειδή πολλές από εμάς αγαπάμε τα τζιν, ακόμη και τώρα που μένουμε στο σπίτι μπορούμε να τα φορέσουμε δημιουργώντας κομψά σύνολα.

Ένα τζιν άνετο και πολλές φορές φαρδύ αποτελεί μια όμορφη πρόταση για το ντύσιμο σου. Συνδύασε το με ένα κασμιρένιο ή oversized πουλόβερ και θα είσαι έτοιμη.

Τζιν σαλοπέτα

Τζιν σαλοπέτα για το σπίτι

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα και casual chic ιδέα αποτελεί η σαλοπέτα. Είτε πρόκειται για τζιν ή για κάποια χρωματιστή, η ολόσωμη φόρμα αυτού του στυλ είναι ιδανική για το σπίτι.

Φόρεσε τη με ένα απλό t-shirt, ένα ζιβάγκο ή ένα πουλόβερ και θα είσαι στυλάτη αλλά και άνετη να χαλαρώσεις ή να κάνεις τις δουλειές σου.

Chic ντύσιμο για δουλειά από το σπίτι

Casual chic ντύσιμο για δουλειά από το σπίτι

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τώρα που μένουμε στο σπίτι και δουλεύουμε από αυτό δεν θα πρέπει να αμελούμε το ντύσιμο μας.

Φρόντισε λοιπόν να φορέσεις άνετα ρούχα που όμως θα φορούσες και στον χώρο της εργασίας σου, έτσι ώστε να παραμείνεις στο mood της δουλειάς για να είσαι το ίδιο αποδοτική.

Ένα υπερβολικά χαλαρό ντύσιμο ενδέχεται να σε παρασύρει και να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε ότι απαιτεί η εργασία σου.

Άλλωστε υπάρχουν και επαγγέλματα που απαιτούν τη συνομιλία μέσω internet με πελάτες ή συνεργάτες. Δεν θα ήταν ότι καλύτερο να εμφανιστείς με τη φόρμα ή τις πυτζάμες σου. Ντύσου λοιπόν κομψά και επαγγελματικά ακόμα και όταν πρόκειται για δουλειά από το σπίτι.

Φόρεσε ένα μακρύ φαρδύ πουλόβερ σαν φόρεμα

Σέξι και άνετα φαρδιά πουλόβερ

Ζεστό και άνετο είναι επίσης και το oversized πουλόβερ που συνηθίζεις να φοράς με το κολάν σου. Δοκίμασε όμως να το φορέσεις σκέτο σαν φόρεμα. Έτσι θα είσαι πιο σέξι, αλλά και χαλαρή για να κάνεις ότι θες μέσα στο σπίτι. Άσε που αν έχεις σύντροφο, θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως αναφέρει το beautetinkyriaki

Αν μένεις μαζί του, μπορείς να δανειστείς το πουκάμισο του

Μακρύ oversized λευκό πουκάμισο

Ακόμη μια σαγηνευτική πρόταση για εσένα που ζεις με το έτερον σου ήμισυ, αλλά και για εσένα που σου λείπει ο σύντροφος σου γιατί μένετε χωριστά, είναι το αντρικό πουκάμισο του. Έτσι όχι μόνο θα νιώθεις θηλυκή, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τον έχεις πιο κοντά σου κάθε στιγμή της ημέρας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ