Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε όταν επιστρέψει η σειρά; - Ο Νικηφόρος σχεδιάζει να εκδικηθεί τον πατέρα του

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.... 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» όταν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΤV Έθνος», οΝικηφόρος σχεδιάζει την εκδίκηση του Δούκα.

Συγκεκριμένα, ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Εν τω μεταξύ, η Λενιώ δίνει την ευκαιρία που της ζητούσε ο Θωμάς. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητά χρήματα απ’ τον Δούκα για να μην ανοίξει το στόμα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Agriesmelisses Τώρα στον @ant1tv βλέπουμε την αγαπημένη μας σειρά ?#Staytuned #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (@agriesmelisses_ant1tv) στις

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Agriesmelisses Αύριο στις 23:00 εκτάκτως βλέπουμε την συνέχεια της ιστορίας μας ?#thanksforwatching #Staytuned #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (@agriesmelisses_ant1tv) στις

Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Την ίδια ώρα, η πλούσια οικογένεια θα δεχτεί για ακόμα μία φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών της. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας.

Ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη. Ομως ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ