Ο Πάνος Μουζουράκης μένει σπίτι με τη νέα του σύντροφο, κάνει μαγικά πριν το φαγητό (φωτό)

Νέος έρωτας για τον τραγουδιστή; 

Μετά το χωρισμό του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, έχει βρει ξανά τον έρωτα και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τη νέα σύντροφο του.

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και μερικούς μήνες έχει επιστρέψει ξανά στο σπίτι του στο Los Angeles, και τις τελευταίες ημέρες μένει μέσα αναγκαστικά, για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ΜένουμεΣπίτι και μέχρι και μαγικά κάνουμε… Τρέμε Κόπερφιλντ! ? #archivephoto #prequarantine ? by @ginavarelaland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) στις

 

Ο ίδιος μας έδειξε μέσα από τα social media, πως δεν μένει μόνος του, αλλά με την φημολογούμενη νέα σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Η Τζίνα Βαρελά είναι ηθοποιός και γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι κι αν το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1986;! Σήμερα, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, πιο επίκαιρος από ποτέ, και το τραγούδι «Θα Κάτσω Σπίτι» αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς από εμάς που αγαπάμε και εκφραζόμαστε μέσα από τη μουσική. Οι φωνές μας ενώθηκαν, γυρίστηκαν βίντεο home edition και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020» . Το τραγούδι πραγματοποιήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών ενώ όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού. Βιολέτα Ίκαρη @violeta_ikari Τζώρτζια Κεφαλά @mpleofficial Μαρία Κηλαηδόνη @mariakilaidoni Χρήστος Μάστορας @xmastoras Δημήτρης Μπάσης @dimitrismpasis Μίλτος Πασχαλίδης @miltosofficial Νίκος Πορτοκάλογλου @nikosportokaloglou Μαρίζα Ρίζου @marizarizouofficial #thakatsospiti #menoumespiti #loukianoskilaidonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) στις

 

Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Move back to Sydney already ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M E L (@zorbatom) στις

 

Η Τζίνα Βαρελά φορώντας το καπέλο με φίλη της στο Σίδνεϊ

 

Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ