Η Μυρσίνη από τις "Άγριες Μέλισσες" απαγγέλει ποίηση κάθε βράδυ στο Instagram – Ακολουθήστε την

Η Κατερίνα Διδασκάλου μένει σπίτι και μας κρατάει συντροφιά…

Μένουμε όλοι σπίτι. Σταματάμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και μένουμε ασφαλείς και προστατεύουμε και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάποιοι μπορούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας να δουλεύουν από το σπίτι. 

Κάποιοι όμως όπως οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα καθώς η φυσική τους παρουσία είναι απαραίτητη, τόσο στο θέατρο όσο και στη τηλεόραση.

Αυτή την καλλιτεχνική ανησυχία πολλοί από τους καλλιτέχνες τη διοχευτεύουν μέσα από τα social media, όπως η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που την αγαπάμε χρόνια αλλά φέτος την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω λόγω του ρόλου της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες. 

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, κάθε βράδυ απαγγέλει ποίηση και μας κρατάει συντροφιά στα «σπιτικά» βράδια μας. 

 

 

«Απόψε ένα ποίημα από την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου - "Παλάτια μη χτίζεις". Η φωτογραφία είναι από την ταινία "Ευτυχία" στην οποία υποδύθηκα την Μαρίκα Κοτοπούλη. Ποιοι από εσάς έχετε δει την ταινία; Η @eftihiathemovie του Άγγελου Φραντζή είναι πλέον διαθέσιμη στην #CosmoteTV on demand. Τα έσοδα της @tanweer από το VOD της ταινίας θα διατεθούν σε δημόσια νοσοκομεία για τη θεραπεία των ασθενών από Κορονοϊό. #Tanweer @cosmote_greece #eftihia», έγραψε ως σχόλιο η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ