Μαίρη Μακρογαμβράκη: Όλοι μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα - Κατά τον μύθο άνθρωποι στοιβαγμένοι και αλυσοδεμένοι- Τι λέει για κάθε ζώδιο

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις…

Αυτή τη περίοδο βρισκόμαστε όλοι μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα.Κατά τον μύθο άνθρωποι στοιβαγμένοι και αλυσοδεμένοι βρίσκονται μέσα.

Εκεί γεννήθηκαν,εκεί μεγάλωσαν και ποτέ δεν είχαν επαφή με τον έξω κόσμο. Κάποια στιγμή κάποιος βρίσκει την ευκαιρία να σπάσει τα δεσμά του και να βγει έξω από τη σπηλιά .Θαμπώνεται από το φως και χρειάζεται χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσει τη νέα του πραγματικότητα.

Άραγε θα βρει το κουράγιο να μπει πάλι μέσα στη σπηλιά και να βοηθήσει τους υπόλοιπους ώστε να αντικρύσουν κι αυτοί το μπλε ουρανό που μόνο ελπίδα για ζωή  μπορεί να δώσει;

Όπου σπηλιά , είναι το τεράστιο ΕΓΩ μας.

Όπου φως , είναι η αλήθεια που πρέπει να αντικρύσουμε κατάματα .

Όπου κουράγιο, είναι η δύναμη που θα βρούμε μέσα από τις δοκιμασίες ώστε να οδηγήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας στο φως.

Μέσω της αστρολογίας είχατε ενημερωθεί για τις δύσκολες καταστάσεις που θα ζούσαμε, η αλήθεια είναι πως το μέγεθος δε το περίμενε κανείς. Τα μηνύματα που το σύμπαν θέλει να πάρουμε είναι συγκεκριμένα και μέσα από αυτοπειθαρχία να υλοποιήσουμε τα ζητούμενα του.

Αναρωτιέσαι τι σκοπό έχει αυτό που ζεις;; Ποια κατάσταση θέλει να εξυπηρετήσει; Τι πρέπει να εμπεδώσεις μέσα από το φόβο που σε κυριεύει; Η απάντηση είναι μια. RESTART 

Επανάφερε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σου ...αυτές που είχες ως παιδί....που ήσουν άδολος, αγνός ,χωρίς εγωισμό και δεύτερες σκέψεις. Που η λέξη προδοσία δεν υπήρχε στο τσιπάκι σου. Που το μόνο που αποζητούσες ήταν να σε παίζουν όλοι κι εσύ με το τρόπο σου να τους δείχνεις πόσο τους αγαπάς.

Κι έλα τώρα να μου πεις, εσύ που φόρτωσες το λογισμικό σου με ένα σωρό ιούς ονόματι κακία, υποκρισία, κοροϊδία, εγωισμός, ζηλοφθονία γιατί νιώθεις ανίσχυρος; Εσύ κάποτε έχοντας αυτά στις αποσκευές σου ένιωθες Θεούλης, ένιωθες ότι μπορούσες να κάνεις τα πάντα που σε εξυπηρετούν!

Πέσμου τώρα λοιπόν...πόσο δυνατός νιώθεις που κορόιδεψες τον-την σύντροφο σου!

Πέσμου πόσο δυνατός νιώθεις που έβαλες τρικλοποδιά στον συνάνθρωπό σου!

Πέσμου πόσο δυνατός νιώθεις που έχεις τσακωθεί με την αλήθεια!

Πέσμου πόσο δυνατός νιώθεις που δε μιλάς με το παιδί σου, τους γονείς σου κι όλα αυτά για έναν εγωισμό!

Πέσμου πόσο δυνατός νιώθεις όταν κατηγορείς άδικα ανθρώπους!

Πέσμου πόσο δυνατός νιώθεις όταν η ζήλια σε κατακλύζει γιατί ο άλλος καταφέρνει πράγματα μόνος του!

Ο Κορωνοιός που εσύ τώρα τρέμεις είναι η τοξίνη που τόσα χρόνια μάζευες στα σωθικά σου, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σου άνθρωπε!!!!

Θα σε πανικοβάλει ,θα σε φοβίσει, θα σε περιορίσει, θα σε κλείσει σπίτι, θα σου πάρει τη δουλειά ,θα σου πάρει ανθρώπους μπας και καταλάβεις ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!

Γιατί αν κατά περιόδους δε φας τη σφαλιάρα σου ανθρωπάκο θα καταντήσεις θεριό ανήμερο, θα τρως χωρίς τύψεις τη σάρκα του διπλανού σου, θα χρησιμοποιείς όλα τα αθέμιτα μέσα για να επιβιώσει το τομάρι σου....

Κριέ          που έχεις γεννηθεί   11-20/4ου  
Καρκίνε                                         11-21/7ου
Ζυγέ                                               13-23/10ου
Αιγόκερε                                       12-21/1ου

Ανήκετε σε αυτούς που εισπράττετε τεράστιες ενέργειες από το σύμπαν οι οποίες σας ζητούν να αλλάξετε πετσί. Να μπείτε  στη διαδικασία να αφήσετε πίσω σας ότι δε σας πάει μπροστά σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Επίσης πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις και ανθρώπους.

Κι αν έχετε λειτουργήσει βοηθητικά , ηθικά ,με υπομονή και με συνέπεια το σύμπαν θα φροντίσει να σας πριμοδοτήσει με επιτυχίες.

Ταύρε       που έχεις γεννηθεί    21-30/4ου
Λέοντα                                            22-30/7ου
Σκορπιέ                                           24-30/10ου
Υδροχόε                                          22-30/1ου

Ξεβολευτείτε, γιατί οι καταστάσεις που ζείτε επιβάλλεται να αλλάξουν. Επαγγελματικά αλλά και προσωπικά διαφοροποιούνται  και ο σκοπός των αλλαγών  είναι να πάτε  ένα βήμα παρακάτω.
Αναλαμβάνεται ευθύνες, δέχεστε πιέσεις  και το στάτους της ζωής σας παίρνει άλλη μορφή.

Προσοχή στη συμπεριφορά σας γιατί θα δείτε ότι θα έχετε επαναστατική διάθεση η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι.

Δίδυμε       που έχεις γεννηθεί     9-12/6ου
Παρθένε                                           11-14/9ου
Τοξότη                                              11-14/12ου
Ιχθύ                                                   8-12/3ου

Χρειάζετε προσοχή στις κινήσεις σας γιατί βρισκόσαστε σε μία κατάσταση που δεν έχετε πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει γύρω σας. Ότι βλέπετε δεν είναι έτσι , ότι σας τάζουν κρύβει δόλο και το παρασκήνιο είτε από εσάς ,είτε από τους άλλους έχει τη τιμητική του.

Οι υπόλοιποι είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων και όπου δεν υπάρχουν νέα ,τα νέα είναι καλά.

 

Facebook: Μακρογαμβράκη Μαίρη 
Instagram: marymakro

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ