Κορωνοϊός - Γαλλία: Η 16χρονη Ζουλί άφησε την τελευταία της πνοή - Δεν είχε υποκείμενες νόσους

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην Γαλλία η περίπτωση της 16χρονης που έχασε την μάχη με την ζωή από τον ιό

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 16χρονη από τη Γαλλία, που όπως υποστηρίζει η οικογένειά της δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Η άτυχη Julie A – σύμφωνα με την Daily Mail - που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Παρισιού την Τετάρτη είναι ένα από τα νεαρότερα θύματα της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού.

"Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο ιός πλήττει μόνο τους ηλικιωμένους. Κανείς δεν είναι ανίκητος απέναντι στον μεταλλαγμένο αυτό ιό", λέει απαρηγόρητη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Le Parisien", η μεγαλύτερη αδελφή του άτυχου κοριτσιού, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με τη μητέρα της.

"Η Ζουλί άρχισε να έχει λίγο βήχα την προηγούμενη εβδομάδα.Έγινε πιο έντονος το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα επισκεφθήκαμε έναν γενικό ιατρό. Η διάγνωση ήταν δυσφορία στην αναπνοή. Η Ζουλί δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Από εκείνη την ώρα, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο σοβαρή", λέει η ίδια.

 

 

"Οι πνεύμονές της είχαν καταστραφεί. Οι γιατροί έκαναν ό τι μπορούσαν", προσθλετει με σπαραγμό η αδελφή της άτυχης έφηβης.

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ