Βασιλιάς & βασίλισσα Ισπανίας: Ο Φελίπε και η Λετίσια σε video call με εκπροσώπους επιχειρήσεων & φιλανθρωπικών οργανώσεων- Στηρίζουν τον δοκιμαζόμενο λαό τους (φωτό)

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ισπανία λόγω κορωνοϊού.

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που δοκιμάζονται έντονα από τον κορωνοϊό, έχοντας συνολικά περισσότερα από 64.000 κρούσματα, καθώς και 4.934 νεκρούς.

Σοβαρές είναι, όμως και οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στη χώρα.

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη είχαν με εκπροσώπους επιχειρήσεων, αλλά και φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας συζήτησε με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στον τομέα των τροφίμων.

 

 

Συγκεκριμένα, σε video call με τον Φελίπε και την Λετίσια, ο Juan Roig, Πρόεδρος της Ισπανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Mercadona, επισήμανε την αξία της αλυσίδας γεωργικών προϊόντων διατροφής, στην οποία εργάζονται 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι - αγρότες, κτηνοτρόφοι, μεταφορείς, καθώς και εργαζόμενοι στη βιομηχανία.

 

Ακόμη, ο Πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas, Manuel Bretón, κατά τη συζήτησή του με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας θέλησε να επιστήσει την προσοχή στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, οι άστεγοι, καθώς και οι άνεργοι. 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ