ΗΠΑ: Πέθανε διάσημος σεφ από κορωνοϊό - Η δραματική έκκληση από το νοσοκομείο, η συγγνώμη, το τέλος (φωτό)

Ο Φλόιντ Καρντόζ είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 στις 18 Μαρτίου. 

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μαγειρικής και της γαστρονομίας η είδηση του θανάτου διάσημου σεφ από κορωνοϊό. Ο Φλόιντ Καρντόζ είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 στις 18 Μαρτίου. 

 

 

 

 

Ο Αμερικανο-Ινδός σεφ Floyd Cardoz είχε καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστός στο ευρύ κοινό όταν κέρδισε την τρίτη σεζόν του αμερικανικού διαγωνισμού μαγειρικής/reality Top Chef Masters.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heartbroken over the loss of Floyd Cardoz to COVID-19. Rest in peace Floyd...we will carry on your beautiful legacy. #tablaforever #bombaycanteen #sonofgoa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave Chang (@davidchang) στις

 

Όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, είχε αισθανθεί άσχημα και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τον εξέτασαν και τον βρήκαν θετικό στον κορονοϊό σύμφωνα με το NYT Στην φωτογραφία ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τον πανικό που μπορεί να σκόρπισε στους φανς του.

«Με βαθιά οδύνη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του σεφ Φλόιντ Καρντόζ» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, στην κουζίνα του οποίου ο Καρντόζ διετέλεσε διευθυντής.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ