Λένα Μαντά- Vintage: Το ωραίο προσωπάκι της μπροστά στη ραδιοφωνική κονσόλα το 1993 - Διηγείται με τον δικό της μοναδικό τρόπο (φωτό)

Η γνωστή συγγραφέας 

Η Λένα Μαντά, σε όλο το διάστημα της καραντίνας, αποφάσισε να κρατά - διαδικτυακό - ημερολόγιο, όπου γράφει όσα συμβαίνουν και όσα σκέφτεται.

Η γνωστή συγγραφέας "σκάλισε" τις αναμνήσεις της και ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία της από το μακρινό 1993, όταν εργαζόταν ως ραδιοφωνική παραγωγός και διευθύντρια προγράμματος σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26 Μαρτίου 2020 Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Να και μέρες ραδιοφώνου! Διότι είναι να μην ανοίξει κανείς το σεντούκι των αναμνήσεων και μαζί τα κουτιά με τις φωτογραφίες του! Έρχονται οι αναμνήσεις και σε κάνουν άνω κάτω! Κοίτα τώρα! 1993, ραδιοφωνική παραγωγός και διευθύντρια προγράμματος του Smile fm! Σταθμός στην Β. Αττική με 14 νέα παιδιά που έκαναν πρόγραμμα ανά δίωρο μέχρι αργά το βράδυ και κάποιοι μόνο Σαββατοκύριακα! Χωρίς λίστες τραγουδιών και υπολογιστές αλλά με τα περιβόητα ΜΚ2 (επαγγελματικά πικάπ ήταν) και κασετόφωνο. Δεν ήθελες την ζωή σου όταν έσπαγε η βελόνα! Θυμάμαι όταν φτιαχνόταν το στούντιο, με φώναξαν να το δω…. Στους τοίχους κολλημένες χάρτινες αυγοθήκες για τον ήχο (ήταν φθηνότερες από το ειδικό σφουγγάρι), τις κοίταξα με φρίκη και είπα: «Εγώ εδώ, δεν μπαίνω! Θα αισθάνομαι κότα με άγχος να τις γεμίσω αυγά, όλες αυτές!» Μπήκε σφουγγάρι τελικά… «Γυναίκα προς γυναίκες», ένα δίωρο καθημερινό μαγκαζίνο λεγόταν η εκπομπή μου και στην συνέχεια στο στούντιο ο Παπαρήγας… Σχολιασμός εφημερίδων και τραγούδια… Και κάθε μεσημέρι, παρουσίαζα ένα βιβλίο, διάβαζα αποσπάσματα και έκανα βιβλιοπροτάσεις…. Dum spiro spero, ήταν η αθλητική εκπομπή με τους δύο Σπύρους που την παρουσίαζαν… Κάθε Παρασκευή συμβούλιο με όλους τους παραγωγούς…. Να σημειώσεις επίσης, το πιο σημαντικό: Δεν είχα ιδέα από ραδιόφωνο! Δούλεψα πολύ σκληρά για να μάθω όλα τα τεχνικά θέματα και να καταρτίσω ένα γεμάτο και ενδιαφέρον πρόγραμμα με νέα παιδιά που είχαν τόσο ενθουσιασμό, όσο εγώ. Συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, αφιερωματικές βραδιές, καυγάδες, γέλια και αναμνήσεις… Ο Γιώργος μου τώρα, υποτίθεται πως ήταν απλώς μέτοχος, αλλά είχε και ιδέες! Αυτός ο άνθρωπος ότι πέτυχε στην ζωή του το πέτυχε με την ιδιάζουσα θρασύτητά του! Κατάφερε (δεν ξέρω πώς) να μπει το πρόγραμμα του σταθμού στην Ραδιοτηλεόραση, πράγμα ακατόρθωτο για έναν επαρχιακό σταθμό! Τύπωσε πεντοχίλιαρα (είπαμε: να σέβεστε!) που από την μια μεριά ήταν το χαρτονόμισμα και από την άλλη το λογότυπο του σταθμού, όμως δεν τα πέταξε σαν φει βολάν. Τα δίπλωσε και τα τοποθέτησε στους δρόμους, σαν να του είχε πέσει κάποιου, κάνοντας πολύ κόσμο να ξεγελαστεί και να το σηκώσει… Όμορφες μέρες, αλήθεια… #stayhomeandread #covıd19

A post shared by Λένα Μαντά (@lenamanta2014) on

Στη vintage αυτή φωτογραφία την βλέπουμε σε πολύ νεαρή ηλικία, να κάνει εκπομπή μπροστά από μία ραδιοφωνική κονσόλα.

«Είναι να μην ανοίξει κανείς το σεντούκι των αναμνήσεων και μαζί τα κουτιά με τις φωτογραφίες του! Έρχονται οι αναμνήσεις και σε κάνουν άνω κάτω! Κοίτα τώρα! 1993, ραδιοφωνική παραγωγός και διευθύντρια προγράμματος του Smile fm! Σταθμός στην Β. Αττική με 14 νέα παιδιά που έκαναν πρόγραμμα ανά δίωρο μέχρι αργά το βράδυ και κάποιοι μόνο Σαββατοκύριακα! Χωρίς λίστες τραγουδιών και υπολογιστές αλλά με τα περιβόητα ΜΚ2 (επαγγελματικά πικάπ ήταν) και κασετόφωνο. Δεν ήθελες την ζωή σου όταν έσπαγε η βελόνα!» έγραψε η ίδια, ενθυμούμενη το παρελθόν.

«Θυμάμαι όταν φτιαχνόταν το στούντιο, με φώναξαν να το δω…. Στους τοίχους κολλημένες χάρτινες αυγοθήκες για τον ήχο (ήταν φθηνότερες από το ειδικό σφουγγάρι), τις κοίταξα με φρίκη και είπα: "Εγώ εδώ, δεν μπαίνω! Θα αισθάνομαι κότα με άγχος να τις γεμίσω αυγά, όλες αυτές!". Μπήκε σφουγγάρι τελικά…» συμπλήρωσε η γνωστή συγγραφέα, με το γνωστό της χιούμορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Λένα Μαντά (@lenamanta2014) on

Λόγω της καραντίνας και της παραμονής στο σπίτι η Λένα Μαντά ανεβάζει συχνά όμορφες φωτογραφίες της από το παρελθόν και τα νεανικά της χρόνια!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ