Νεότερα για τον άτυχο στρατιωτικό που "έφυγε" στα 46 του από τον κορωνοϊό: Ήταν παθολογικά παχύσαρκος

«Ήταν πολύ νέος, ήταν υπέρβαρος. Η νόσος είναι πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα αλλά και σε ανθρώπους υγιέστατους...» τόνισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης για τον άτυχο 46χρονο.

Τους 23 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, με το 23ο θύμα να είναι ένας στρατιωτικός από την Ξάνθη, μόλις 46 ετών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, κ. Αναστάσιος Καραδέδος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινή ενημέρωση" ο 46χρονος ήταν παχύσαρκος.

«Ήταν πολύ νέος, ήταν υπέρβαρος. Η νόσος είναι πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα αλλά και σε ανθρώπους υγιέστατους, που δεν πάσχουν από τίποτα...Πρέπει να ανησυχούμε όλοι μας, δεν είναι τυχαία η έκκληση για το μένουμε σπίτι, γιατί είναι η μοναδική σοβαρή άμυνα που έχουμε αυτή τη στιγμή... Από ότι γνωρίζω ο 46χρονος είχε κάνει μία εκπαίδευση στην Πάτρα. Δεν γνωρίζω εάν ήταν σε στρατόπεδο. Θεωρώ ότι έχει γίνει ιχνηλάτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος, δε, στα αρκετά περιστατικά κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην Ξάνθη, είπε «Τα περιστατικά στην πόλη μας θεωρούμε ότι είναι τα περισσότερα ορφανά. Παρότι η δημοτική αρχή φρόντισε να μην γίνει το καρναβάλι της Ξάνθης, κάποια άτομα που είχαν κλείσει δωμάτια ήρθαν στην πόλη».

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ