Θετικός στον κορωνοϊό και ο πρίγκιπας Κάρολος - Πως είναι η υγεία του;

Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό.

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breaking News ? Please take this situation seriously and #stayhome #covid_19 #prince #princecharles #uk #unitedkingdom #uk #coronavirus #coronatime #breakingnews #news #uknews #royal #royalfamily #lockdown #stayhome #followforfollowback #likeforlikes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corona bhaiya (@coronalogy_) στις

Ο 71χρονος Κάρολος εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά «παραμένει καλά στην υγεία του», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος του παλατιού.

Σε τεστ για τον ιό υποβλήθηκε και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία ωστόσο δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Με βάση τις κυβερνητικές οδηγίες αλλά και τις συμβουλές των γιατρών, ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν πλέον απομονωθεί στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, απ’ όπου και εργάζεται τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας.

«Δεν είναι εφικτό να καταλάβουμε από ποιον κόλλησε κορωνοϊό ο πρίγκιπας λόγω του μεγάλου αριθμού των υποχρεώσεων που είχε λόγω του δημόσιου ρόλου του τις περασμένες εβδομάδες» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ