Απλά σχέδια για τέλεια νύχια που μπορείς να κάνεις εύκολα τώρα που μένεις στο σπίτι!

Πάρε ιδέες και φτιάξε τα νύχια σου τώρα που έχεις άπλετο χρόνο! 

Για να δημιουργήσετε ένα ωραίο μανικιούρ που θα ανανεώσει τη διάθεση σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Υπάρχουν άλλωστε αμέτρητα απλά σχέδια για νύχια που μπορείτε να κάνετε μόνη σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Πρόκειται για nail art που δημιουργούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο και είναι πολύ εντυπωσιακά. Χρειάζεται μόνο να γνωρίζετε μερικά απλά μυστικά για την κάθε τεχνική και να έχετε φαντασία. Τα δυο αυτά «όπλα» μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας εύκολο σχέδιο νυχιών με απλά βήματα.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες με ιδέες για άψογο βάψιμο νυχιών στο σπίτι με εύκολα nail art σχέδια.

Απλά μονόχρωμα σχέδια για νύχια

Απλά μονόχρωμα σχέδια για νύχια

Η μεγάλη γκάμα στα χρώματα μανό δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αμέτρητα όμορφα μανικιούρ με γυαλιστερή ή ματ υφή. Είτε λοιπόν επιλέξετε ένα απλό μονόχρωμο σχέδιο νυχιών ή να συνδυάσετε περισσότερους τόνους βερνικιού το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, τα εύκολα σχέδια μανικιούρ με διαβάθμιση και βάψιμο κάθε νυχιού με άλλη απόχρωση του ίδιου χρώματος έχουν γίνει must nail art.

Βέβαια τα απλά μονόχρωμα νύχια μπορούν να στολιστούν και με ένα διακριτικό σχέδιο σε κάποιο από τα δάχτυλα, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα με ένα εργαλείο για τελείες ή ένα πινελάκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε λάμψη στο μονόχρωμο μανικιούρ σας βάφοντας ένα νύχι με glitter ή προσθέτοντας στρας.

Εύκολα γραμμικά σχέδια νυχιών

Εύκολα γραμμικά σχέδια νυχιών

Τα νύχια με γραμμές αποτελούν ένα διαχρονικό και δημοφιλές σχέδιο για εύκολα μανικιούρ. Δημιουργούνται απλά και γρήγορα με τη χρήση ενός πινέλου.

Πρόκειται για μια κομψή επιλογή που δεν περνάει απαρατήρητη! Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και να έχετε ελαφρώς σταθερό χέρι. Από εκεί και πέρα, παίξτε με τις γραμμές και κάντε παράλληλες, κάθετες ή τεμνόμενες ευθείες που θα οδηγήσουν σε ένα μαγευτικό nail art σχέδιο χωρίς να έχετε ιδιαίτερη εμπειρία.

Πουά σχέδια για εντυπωσιακά νύχια στο σπίτι

Πουά σχέδια για εντυπωσιακά νύχια στο σπίτι

Ακόμη ένα από τα εύκολα και γρήγορα σχέδια για απλά νύχια είναι το πουά. Γνωστό και ως polka dot nail art, το πουά μανικιούρ δημιουργείται με τη χρήση ενός ειδικού εργαλείου για τελείες. Αν δεν το έχετε, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα το δικό σας χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, μια βελόνα, ένα τσιμπιδάκι ή την μύτη ενός μολυβιού.

Απλά nail art με μια οδοντογλυφίδα

Απλά nail art με μια οδοντογλυφίδα

Αν σας αρέσουν τα σχέδια νυχιών, αλλά πιστεύετε πως δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό μανικιούρ για να τα δημιουργήσετε, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Δείτε λοιπόν στο ντουλάπι της κουζίνας και προμηθευτείτε μια απλή οδοντογλυφίδα. Αυτό το απλό ξύλινο εργαλείο για τον καθαρισμό των δοντιών μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στο μανικιούρ, βοηθώντας σας να κάνετε εύκολα και γρήγορα σχέδια νυχιών.

Κλασσικό γαλλικό στα νύχια και απλές χρωματιστές παραλλαγές

Κλασσικό γαλλικό στα νύχια και απλές χρωματιστές παραλλαγές

Όλες μας γνωρίζουμε και αγαπάμε το γαλλικό σχέδιο στα νύχια. Είναι κομψό και ιδανικό για κάθε περίσταση, από επίσημες εμφανίσεις όπως ένας γάμος, μέχρι ένα απλό chic σχέδιο για καθημερινά νύχια.

Εξίσου όμορφες είναι όμως και οι παραλλαγές του με χρώμα ή διαφορετική γραμμή. Δείτε περισσότερες ιδέες και παραλλαγές για εντυπωσιακά νύχια γαλλικό.

Ανάποδο γαλλικό με απλό τρόπο

Ανάποδο γαλλικό με απλό τρόπο

Μια εξίσου εύκολη και μοντέρνα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι το half moon, δηλαδή το ανάποδο του. Πρόκειται για ένα σχέδιο που αντί για τη γραμμή στην άκρη του νυχιού, διαθέτει ένα μισοφέγγαρο στη βάση του.

Εύκολα διακοσμημένα νύχια με glitter

Εύκολα διακοσμημένα νύχια με glitter

Το βερνίκι με χρυσόσκονη (glitter), μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο σύμμαχο για ωραία νύχια. Είτε πρόκειται για ένα μονόχρωμο nail art με το ένα νύχι εξ ολοκλήρου βαμμένο με γκλίτερ ή για κάποιο σχέδιο με μικρές δόσεις χρυσόσκονης, το αποτέλεσμα είναι αστραφτερό και glamorous.

Τολμήστε λοιπόν να δώσετε λάμψη στα απλά νύχια χρησιμοποιώντας ένα μανό με glitter. Κι αν θέλετε περισσότερη έμπνευση από 60 εντυπωσιακά μανικιούρ με χρυσόσκονη.

Απλά σχέδια νυχιών με στρας, πέρλες και άλλα διακοσμητικά

Απλά σχέδια νυχιών με στρας, πέρλες και άλλα διακοσμητικά

Επίσης εύκολα και αστραφτερά είναι τα σχέδια στα νύχια με στρας, πέρλες ή άλλα μεταλλικά διακοσμητικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μανικιούρ και να επιλέξετε ένα χρώμα μανό ως βάση.

Βάφοντας λοιπόν τα νύχια σας με όποιο χρώμα σας αρέσει, μπορείτε να τα στολίσετε με διαμαντάκια, πέρλες και μεταλλικά γεωμετρικά σχήματα, μεταμορφώνοντας τα πλήρως.

Όμπρε νύχια με απλό τρόπο

Όμπρε νύχια με απλό τρόπο

Ένα ακόμη από τα εντυπωσιακά σχέδια νυχιών που μπορεί να δημιουργηθεί με απλά βήματα στο σπίτι είναι τα ombre nails.

Το όμορφο αυτό nail art με την διαβάθμιση χρώματος έχει μια απλή τεχνική δημιουργίας για την οποία θα χρειαστείτε απλά τα χρώματα βερνικιών που σας αρέσουν και ένα σφουγγαράκι.

Περίτεχνα nail art χωρίς κόπο με αυτοκόλλητα

Περίτεχνα nail art χωρίς κόπο με αυτοκόλλητα

Ίσως η πιο εύκολη επιλογή για ωραία και περίτεχνα νύχια είναι τα αυτοκόλλητα. Στολίζουν με μια κίνηση το μανικιούρ και το κάνουν εντυπωσιακό χωρίς ιδιαίτερο κόπο αναφέρει το beautetinkyriaki

Αυτοκόλλητα νυχιών θα βρείτε στα σχετικά καταστήματα, σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων. Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε με την ευκολία τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ