ΕΑΠ: Ξεκινούν στις 27 Μαρτίου οι αιτήσεις για 50 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

Περισσότερα από 50 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Σε μια περίοδο κατά την οποία «μένουμε σπίτι» και οι πολίτες ενδεχομένως έχουν τον χρόνο να αφιερώσουν στον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ανακοινώνει την φετινή υποβολή αιτήσεων για περισσότερα από 50 προγράμματα σπουδών, τα οποία θα συγκεντρώνουν υποψηφιότητες από την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Ετσι, το Ίδρυμα, που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία, ενημερώνει με δελτίο τύπου του ότι, την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για περισσότερα από 50 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

«Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει σπουδές διαδικτυακά, σπουδές προσαρμοσμένες στον χώρο και στον χρόνο κάθε ενδιαφερόμενης/ου. Η/ο κάθε φοιτήτρια/τής έχει τη δυνατότητα, να επιλέξει ανάμεσα σε δια ζώσης και on line ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις , λαμβάνοντας διαρκώς ανατροφοδότηση από την/τον Σύμβουλο Καθηγήτρια/τη του τμήματός της/ου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος.

«Με αυτό τον τρόπο η/ο φοιτήτρια/της αναπτύσσει δεξιότητες, που άπτονται όχι μόνο του γνωστικού αντικειμένου που έχει επιλέξει, αλλά και εκείνου της εξοικείωσης με τον γραπτό λόγο και τη χρήση της τεχνολογίας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν στην σελίδα www.eap.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ