Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε νέες περιπέτειες: Βγαίνει - Μέσα... για φαγητό

Ο απολαυστικός ηθοποιός μας τονώνει το ηθικό…

Η ελληνική κυβέρνηση, μαζί με όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον πλανήτη, παίρνει τα κατάλληλα μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Tην οδηγία «Μένουμε Σπίτι» ακολουθούν και διάσημοι Έλληνες της showbiz, που δεν έχασαν ευκαιρία να κάνουν αναρτήσεις στα social media για να δείξουν πώς περνούν τον χρόνο τους τώρα που βρίσκονται συνεχεία στο σπίτι. 

Κάποιοι τραγουδούν, κάποιοι δίνουν συμβουλές προς... ναυτιλομένους, άλλοι κάνουν γιόγκα και μαγειρεύουν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που παίζουν ποδόσφαιρο με ένα ρολό χαρτί τουαλέτας αντί για μπάλα. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, όμως, μας χαρίζει άφθονο γέλιο με τις καταπληκτικές του αναρτήσεις. 

 

Πιο συγκεκριμένα, μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να τονώσουμε το ηθικό μας, να βγούμε για ένα ωραίο καφεδάκι, για ένα υπέροχο γεύμα με την παρέα μας. Κι όλα πώς θα τα κάνουμε

Μα φυσικά ακούγοντας τον λατρεμένο Θανάση Τσαλταμπάση κι βγαίνοντας πού αλλού;  Μέσα… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VgainoMesa (vol2)... για φαγητό!!! ? ?by @agorasti_arvaniti ? Επεξεργασία my favourite @itstonykris ?✔️ #vgainomesa #μένουμε_σπίτι #quarantine #letstry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Tsaltampasis (@thanasis_tsaltampasis) στις

«#VgainoMesa (vol2)... για φαγητό!!! ? ?by @agorasti_arvaniti ? Επεξεργασία my favourite @itstonykris ?✔️ #vgainomesa #μένουμε_σπίτι #quarantine #letstry», έγραψε ως σχόλιο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ