Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο γιος του ανθρώπου που πέθανε από τον κορωνοϊό: «Ο πατέρας μου έφυγε σήμερα για το στερνόν της ζωής - Παρακαλώ μην έρθετε στην κηδεία, γνωρίζω ότι τον αγαπήσατε»

"Μην μας φέρνετε στην δύσκολη θέση να αρνούμαστε την αγάπη σας..."

Η κρίση του κορωνοϊού δημιουργεί σε όλους μας νέα συναισθήματα και νέες κοινωνικές υποχρεώσεις, πρωτόγνωρες. 

Ένας συνάνθρωπος μας που έχασε τον πατέρα του από την πανδημία, έγραψε νωρίτερα στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα για τους φίλου του πατέρα του, που ήθελαν να πάνε στην κηδεία του, που θα γίνει αύριο Κυριακή. "Ξέρω ότι πολλοί που τον αγαπήσατε θέλετε να έρθετε στην κηδεία. Αλλά μην το κάνετε. Μην μας φέρνετε στην δύσκολη θέση να αρνούμαστε την αγάπη σας. Αλλά δεν θέλουμε να στείλουμε κανέναν από τους αγαπημένους μας στην Εντατική ή σε ακόμα χειρότερο μέρος”.

Όσα δημοσίευσε ο Δημήτρης Κάπος:

«Ο πατέρας μου σήμερα μας άφησε για το στερνόν της ζωής του ταξίδιον. Η μάλλον της μη ζωής του πλέον. Έφυγε πλήρης ημερών και αγκαλιασμένος από αγάπη και χάδια. Όπως κι έζησε εξ άλλου. Κι η ζωή τού ανταπέδωσε ό,τι κι αυτός πρόσφερε απλόχερα.

 

Αύριο θα είναι η εξόδιος ακολουθία. Μία παράκληση: ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε (θάλεγα όλοι όσοι τον γνωρίσατε αλλά ως γιός του μεροληπτώ). Πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφαση να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστώ εκ μέρους και όλης της οικογένειας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. 

 

Μη μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να "αρνούμαστε" την αγάπη σας μένοντας απόμακροι. Ας μην στείλουμε κανέναν απ΄τους αγαπημένους μας στην εντατική ή σε ακόμη χειρότερο μέρος. 

Θα βρεθούμε σε καλύτερους καιρούς, να μπορούμε ν' αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε το δάκρυ ή το γέλιο μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ