Κορωνοϊός - Περιφέρεια Αττικής: Κλείνουν πάρκα & άλση

Νέα έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού...

H Περιφέρεια Αττικής γνωστοποίησε πριν από λίγο με ανακοίνωσή της πως θα παραμείνουν κλειστά πάρκα και άλση.

«Η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού, με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο, προχώρησε στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους» τονίζει η ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται επίσης, στην ανακοίνωση «ζητήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους Δημάρχους όπως προβεί στο κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό. Σε κάθε περίπτωση, έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση υπαλλήλων και εργαζομένων στους συγκεκριμένους χώρους».

Επίσης και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε, στην καθημερινή ενημέρωση των συντακτών, πως η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι έντονη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να εντοπίζονται όσοι παραβιάζουν την εντολή των αρχών να μην υπάρχει συγκέντρωση 10 ή περισσοτέρων ατόμων.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει στο σπίτι, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ