Πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σάκκαρη: 7η μέρα καραντίνας για μένα & τα αδέρφια μου – Μένουμε σπίτι, ήρθαμε από το εξωτερικό (φωτό)

Η Μαρία Σάκκαρη δίνει το καλό παράδειγμα...

Όλος ο κόσμος πλέον βρίσκεται σε καραντίνα και καλείται να ακολουθεί πιστά τα μέτρα που δίνονται σε καθημερινή βάση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 

Η Μαρία Σάκκαρη είναι μια από αυτούς. Η ίδια σεβόμενη τα μέτρα αλλά και αποφασισμένη να προστατέψει τον εαυτό της και τους γύρω της μένει σπίτι. 

Με ανάρτησή της στα social media, η Μαρία Σάκκαρη λέει «ευχαριστώ» σε όσους «αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπό τους», τονίζει πως παραμένει για 7η ημέρα μέσα στο σπίτι, σε καραντίνα -έχοντας έρθει από το εξωτερικό- και ζητά από τον κόσμο να πράξει ανάλογα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία. 7th day of quarantine for me and my siblings, all three of us coming from abroad, without showing any symptoms but we #stayhome to protect everyone around us despite their age. We will stay at home for as long as it is needed, hope you all do the same. We want to thank those involved in fighting during these difficult times and those informing us with transparency and honesty. Thank you and we hope everyone stays healthy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

 

Το ποστάρισμα της Μαρίας Σάκκαρη

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ