Ο Σπύρος Σούλης μας βοηθάει να φτιάξουμε καθαριστικό για νιπτήρες και πάγκους - Για να αστράφτουν από καθαριότητα

Δοκιμάστε να το φτιάξετε και να καθαρίσετε σωστά το μπάνιο σας... 

Το γνωρίζετε πως με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να φτιάξετε ένα σούπερ δυνατό καθαριστικό για το μπάνιο και την κουζίνα σας; Βρήκαμε την πιο τέλεια συνταγή και σας την παρουσιάζουμε για να μην ξαναχρειαστεί να χρησιμοποιήσετε βαριά απορρυπαντικά με έντονες μυρωδιές και χημικά συστατικά.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε το καθαριστικό σας θα χρειαστείτε 1/4 φλ. μαγειρική σόδα, 1/8 φλ. χυμό λεμονιού, 1/8 φλ. θαλασσινό αλάτι, 2 κ.σ. υγρό σαπούνι και αρκετό ξίδι μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο μείγμα.

Με απλά υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα σας μπορείτε να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό scrub-καθαριστικό για τους πάγκους και τους νιπτήρες σας.

Αφού ανακατέψετε καλά όλα τα υλικά χρησιμοποιήστε το μείγμα σας για να καθαρίσετε το μπάνιο και την κουζίνα σας. Αυτό το μείγμα θα κάνει μια γερή «απολέπιση» στο μπάνιο και την κουζίνα και θα αφήσει τους πάγκους και τους νιπτήρες αστραφτερούς και πεντακάθαρους.

Έξτρα tip Προτιμήστε να φτιάχνετε κάθε φορά όση δόση πρόκειται να χρησιμοποιήσετε γιατί ο χυμός λεμονιού δεν πρόκειται να κρατήσει για πολλές μέρες εκτός ψυγείου. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε το μείγμα σας στο ψυγείο αλλά βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται να το πιει καταλάθος κάποιο παιδί.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ