Μήνυμα Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον κορωνοϊό: Δεν κινδυνεύει η πίστη, αλλά οι πιστοί - Μείνετε σπίτι (βίντεο)

Το μήνυμα αγάπης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που προέτρεψε τους πιστούς να παραμείνουν στο σπίτι, μέχρι να περάσει ο κίνδυνος.

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με αφορμή τη δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν την δική τους «μάχη» με τον ιό, στην πρώτη γραμμή.

«Σας προτρέπω πατρικά να ανταποκρίνεστε με ακρίβεια και υπομονή σε όλα τα δύσκολα, αλλά απαραίτητα μέτρα που λαμβάνουν οι υγειονομικές υπηρεσίες και τα κράτη... Όλα γίνονται για την προστασία μας, το κοινό καλό και τον περιορισμό της διασποράς του ιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

«Ίσως κάποιοι από εσάς αισθάνθηκαν όλοι με τα δραστικά αυτά μέτρα υποτιμάται ή θίγεται η πίστη... Όμως αυτό που κινδυνεύει δεν είναι η πίστη, αλλά οι πιστοί. Δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι Χριστιανοί μας...» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να περιοριστούν οι συναθροίσεις και να μείνουμε όλοι σπίτι, ώστε να προφυλαχθούμε τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γύρω μας.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ