Διπλό έγκλημα στην Κηφισιά: Δεν με άφηνε να δω τα παιδιά μας - Σκότωσα και την φίλη της γιατί έβαζε λόγια

Όσα ανέφερε στην κατάθεσή του ο καθ' ομολογία δράστης της διπλής δολοφονίας.

Ένα διπλό έγκλημα έγινε χθες το απόγευμα έξω από σουπερμάρκετ στην Κηφισιά.

Δράστης ένας 35χρονος αστυνομικός, ο οποίος σκότωσε με όπλο δύο γυναίκες, την πρώην σύζυγό του και την φίλη της, στο πάρκινγκ του σουπερμάρκετ στο οποίο εργαζόταν η πρώτη.

Στην κατάθεσή του, ο 35χρονος ο οποίος υπηρετούσε ως υπαρχιφύλακας στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, ανέφερε πως εξαρχής το σχέδιό του ήταν να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη στενή της φίλη, η οποία - όπως ισχυρίζεται ο δράστης - «της έβαζε λόγια και την επηρέαζε».

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και είχε δύο παιδιά - ένα αγοράκι 8 ετών και ένα 5χρονο κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης: Μακελειό σε σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά: Αστυνομικός πυροβόλησε & σκότωσε την πρώην γυναίκα του & την φίλη της

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο καθ΄ομολογία δράστης στην κατάθεσή του, η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά τους, τα είχε πάει στους γονείς της στην Θήβα και του απαγόρευε να τα δει.

«Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική» είπε, μεταξύ άλλων.

(Photo: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της... Δεν άντεχα να μη βλέπω τα παιδιά μου».

Ο 35χρονος αστυνομικός πήγε στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν η εν διαστάσει σύζυγός του και την περίμενε, όταν εκείνη και η φίλη της βγήκαν από το σουπερμάρκετ, τις πυροβόλησε με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ